Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
yyyyyyy to moja rodzinka tego nie wytrzyma. Teraz maja problem ze mną a co wobec tego będzie później.Iza, za duzo Ci nie pomogę temacie srodkow uspokajajacych, bo w ciazy nie mialam takiej potrzeby. teraz jestem wieksza nerwica, niz w ciazydo czego to moje "małe wielkie szczęscie gamoń nad gamonie" doprowadziło!!
.

a w w przedszkolu znowu w rajstopach i spodniach za ciepło
yyyyyyy to moja rodzinka tego nie wytrzyma. Teraz maja problem ze mną a co wobec tego będzie później.
Ale wam coś opowiem..
Wraca Omar z przedszkola:
Omar - Mamo byliśmy dziś w GALERII
Ja - ooo gdzie byliście w tej GALERII?
Omar - w przedszkolu
Ja - hmmm i co widziałeś w tej galerii??
Omar - Obrazy
Ja - a co było na obrazach?
Omar - folia!!!!!
Ja - ??!!??!!![]()

Iza, za duzo Ci nie pomogę temacie srodkow uspokajajacych, bo w ciazy nie mialam takiej potrzeby. teraz jestem wieksza nerwica, niz w ciazydo czego to moje "małe wielkie szczęscie gamoń nad gamonie" doprowadziło!!
.
ja czasami popijam herbatke z melisy. nie jest to super dzialający sposób, ale tez nieszkodliwy.
wiecie co mi sie snilo????wczoraj w wiadomosciach naogladalam sie o nadchodzacym huraganie w USa i snilo mi sie, ze bylismy na wakacjach w Nowym Jorku!!!! bylam tym bardzo przejeta. mielismy widok z okna na piękne czerwonawe góry (jak w Kolorado) a ja nie moglam sie doczekac jak zaczniemy chodzic i zwiedzac. krzyczalam an P. i Julitke, ze zamaist spac, to gadaja i chca jesc, a jutro zamaist byc wyspanymi i ruszac w obchów, to pewnie beda chceli spac
Iza, moja babska ciekawosc jest wyzsza: jakie miałas nazwisko panienskie?

Ja młodemu od początku tłumaczę że kupuję mu "męskie" rajstopy i na raze działa:-)Mati chodzi i w kalesonkach i w rajstopach jemu to nie robi różnicy![]()
Halo przeciez rajstopy w spidermena czy z samochodami i rakietami nie są "babskie"Ja młodemu od początku tłumaczę że kupuję mu "męskie" rajstopy i na raze działa:-)