reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień dobry
Donuś do twojej oceny sytuacji dodam tylko tyle że na dodatek jest ciemno i ja nie mam jak pracować :eek:
...a miałam plan w tym tyg zakończyć pracę i spokojnie szykować kącik dla maleństwa :-(

Iza, sztuczne siwatlo do robienia zdjec, to nie to, prawda?

nie moge sobie dac rady: ogarnelo mnie jakies wielkie swedzenie. wczoraj na cmentarzu zaczely mnie uporczywie swedziec 2 palce u rak. dzis dojechalam do firmy i zaczelo sie od rak, potem stopy a teraz nawet kolano. czyzby rekawiczki mialy cos z tym wspolnego????

Donuś Ze światłem sztucznym walczyłam zeszłej zimy. Więcej nerwów mnie to kosztowało niż przyniosło pożytku.
A rękawiczki masz nowe? Może to faktycznie od nich, albo jakaś alergia.

Ja dziś jestem odcięta od TV, więc siedzę i czytam książkę, niestety kawki wypić nie mogę bo mam za wysokie ciśnienie.

Witam
u nas tez pogoda nie za ciekawa
Donkat nie wiem czy to od rękawiczek czy może alergia ja mam jakąs niby alergie ale to fachowo inaczej się nazywa że co jakis czas swędzi mnie większosc ciała i muszę wtedy brac Zyrtec bądz inne leki przeciwalergiczne i smarowac mascią ze sterydami i to mam co jakis czas ....a takie cholerstwo mam może od roku czasu i nie wiem skąd się wzieło

witam,

oj, widze, ze ruchu wczoraj prawie nie bylo...

z tym swedzeniem, to podejrzewam, ze to moze od leku, bo w tamta srode bylam u lekarza z powodu przemarzniecia w pracy i efektu-przyziebienia. jest napisane w skutkach ubocznych, ze moze wystepowac świąd dłoni, stóp. u mnie doszly jeszcze kolana. dosc dziwne, ze tylko te mijesca wlasnie. w domu juz mnie nie swedzialo wczoraj.

kobietki, historyczny moment!! gotuje bigos!!!! po raz pierwszy w zyciu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wczoraj gotowalam kapuste, dzis bede smazyla miesko.

co u Was???

dzięki Anetka. mam nadzieje, ze mnie ten bigos nie przerosnie kulinarnie i podolam;-)

jutro wybieram sie do okulistki i wybrac nowe okulary:-)

dasz rade;-):tak: no to czeka Cię świeży wydatek na okulary? Ja teraz Tuśce samo szkło wymieniałam i 75zł poszło się j......... a jeszcze sprawdzałam czy przysługuje na nie jeszcze refundacja bo jeśli nie to musiałabym za samo szkło zapłacić 220zł:szok:

reklama
No to i ja się przywitam:tak: u nas pogoda TERAZ może być, bo w nocy i rano padało a teraz kilka chmurek na niebie i świeci słonko:tak:

Donuś bigos to pikus, więc Ci wyjdzie na 100%;-)
Ja musze dzieci na kontorle do okulisty zapisać i do dontysty też.

Ja wczoraj wydałam 110zł na kimono, zwlekałam, zwlekałam, ale widze że młody tych zajęc nie chce odpuścić;-)

Co do swędzenia to moją Majuśkę od kilku dni całe ciało swędzi, a proszku nie zmienialam i nie wiem co to, krosktów nie ma, zmian na skórze tez nie...... nie wiem co to, chcicąłam jej ten cynk znów kupić ( rok temu dostawała ) ale oczywiście u nas w aptece nie było, musze głębiej w mieście poszukać :sorry2:

Adasiek na Jasełkach będzie Kacprem;-)

Do góry