Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak Mateuszale helenka w kościele zachowuje się jakby demon w nią wstąpił

W sobote mieliśmy ognisko integracyjne na osiedlu......... jestem na TY z wicestarostą, było miło.
![]()

u nas komunia w 2 klasie. A Mati to też anty kościołowy mimo ze chodzimy co niedzielę i niekiedy zdarzy się że częsciej to tylko jak wchodzimy do kościoła to w niego jakiś diabełek wstępujeco niedzielę po kościele ma karę za swoje zachowanie
![]()

już pewnie jesteś PO, nie bolało?
Hej szkoda monia że nie przyznali. U nas komunia jest w trzeciej klasie, z kościołem zuzia nie ma problemu. Od tego roku chodzi na schole i tam pani powiedziała im że maja chodzić na różaniec no i chodzi codziennie, a jak ma jakieś zajęcia i nie może to odmawia wieczorem sama:-)
podziwiam
![]()
Kobietki, chciałabym wgrac filmik z basenu, tylko jak??? przerzuciłam sobie z telefonu na pulpit i co dalej?![]()
dzisiaj zaspaliśmy bo obudziłam się o 7:28
ale w szalonym tempie wszyscy zdążyli na czas
no ja się spóźniłam 4 minuty, ale po drodze kupiłam pieczywo na śniadania do pensjonatu wiec jestem usprawiedliwiona
wekend nam minęło nie wiadomo kiedy
w sobotę walczyliśmy na działce
zlikwidowalismy starą jabłonkę która zajmowała jak się okazało bardzo dużo miejsca, więc było wielkie ognisko
a wczoraj popołudniu byliśmy w Polanicy na kasztanach