anetasa
Wrześniowe mamy`07
Wreszcie dzisiaj puścili w pytaniu na śniadanie krótki materiał ;-)Pogotowie dla jeży - PnŚ - wideo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Melduję się w mroźny poranek, z kubkiem ciepłej kawy z pracy;-) w niedziele tak zmarzłam w nogi u mojej babci, że już wracając zaczęłam smarkać i bolało mnie gardło, a do wieczora rozłożyło mnie dokumentniewczoraj cały dzień przeleżałam, a dzisiaj już jako tako się czuję ale szału nie ma
i na struny głosowe mi poszło
mam taki głoś jakbym z tydzień dobrze pochlała
![]()

a Ty jak się czujesz???
trochę jeszcze smarcze i męczy mnie suchy kaszel ale popijam thicodin i jestem dobrej myśli w końcu złego diabli nie biorą;-)
udało mi się nawet pojechac do Kudowy i zrobić porządki na grobach i u taty oczywiście też
a wczoraj nagotowałam bigosu cały gar
także jutro zabiorę do mamy wrazie jakby się ktoś przyplątał to będzie cos na ciepło;-)

jeży przybywa jak to zwykle jesienną pora a Jurek zwyczajnie już nie ma miejsca dla nich. Liczy się każda najmniejsza nawet kwota, bo wiadomo, ziarnko do ziarnka. Ogółem potrzebne jest na materiały ok 3tyś z budową nowych domków Jurek już sam sobie poradzi. Także jeżeli któraś z Was może pomóc choćby minimalna kwota to będziemy wdzięczni a jezyki jeszcze bardziej:-) Pieniązki można przelać na konto : Fundacja Na Rzecz Ochrony Dzikich Zwierząt Primum 
a długiego wekendu zazdraszczam
bo ja znowu ciągnę dzień na dzień. Pocieszam sie tylko, że za niedługo moja kolej i trochę odsapnę na urlopie;-)
z perwszego Tuska jako jedna z trójki na całą klasę dostała 6:-)
.
. W piatek musze jechać zmienic opony a wpon. umówiłam niuńkę na wizytę, zeby przeanalizowac wynki badań krwi, bo coś mnie niepokoi, a może i ja się załapię na osttanią dawkę szczepionki przeciwko żółtaczce.
wszystko w porządku z moim łobuzem
Aneta gratki dla młodej, a Donuś dla Julitki również gratki za koniki