reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Własnie Aneta przyleciałam napisac że widziałam............ najlepsze......... ostatnie zdanie, "Jaka jestem nieszczęśliwa, zaraz Tatusia ugryzę" :-D Młoda z koleżanką?

Melduję się w mroźny poranek, z kubkiem ciepłej kawy z pracy;-) w niedziele tak zmarzłam w nogi u mojej babci, że już wracając zaczęłam smarkać i bolało mnie gardło, a do wieczora rozłożyło mnie dokumentnie:wściekła/y: wczoraj cały dzień przeleżałam, a dzisiaj już jako tako się czuję ale szału nie ma:no: i na struny głosowe mi poszło:wściekła/y: mam taki głoś jakbym z tydzień dobrze pochlała:-D:szok:

Aneta to tak własnie Adas miał........... jak dzis się czujesz??????????

Gdzie resztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hej ja mam szpital w domu
Ola wczoraj wymiotywała a dziś leży z gorączką
a Mati znów ma ten okropny kaszel wziewy i syropy nie pomagają a z tego kaszlu aż zwracał
byliśmy u lekarza dał diphergan
Ola ma 37,7
a Mati 37,2
a jutro Wszystkich Świętych wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:crazy::crazy::crazy::crazy:

Aneta fajniutkie te jeże:tak:a Ty jak się czujesz???

Witam się i ja z pracy;-) u mnie ze zdrówkiem już lepiej:tak: trochę jeszcze smarcze i męczy mnie suchy kaszel ale popijam thicodin i jestem dobrej myśli w końcu złego diabli nie biorą;-):-D udało mi się nawet pojechac do Kudowy i zrobić porządki na grobach i u taty oczywiście też:tak: a wczoraj nagotowałam bigosu cały gar:tak: także jutro zabiorę do mamy wrazie jakby się ktoś przyplątał to będzie cos na ciepło;-)
Aga ta druga dziewczynka to córka tej reporterki;-) a Jurek do wszystkich jeży mówi chodź do tatusia:-) zawsze mnie tym rozkłada na łopatki:tak:
Monia zdrówka dla dzieciaków, a dla Ciebie dużo cierpliwości:tak:

Dziewczyny a apropo jeżorków mojego teścia. Potrzebna jest pomoc:tak: jeży przybywa jak to zwykle jesienną pora a Jurek zwyczajnie już nie ma miejsca dla nich. Liczy się każda najmniejsza nawet kwota, bo wiadomo, ziarnko do ziarnka. Ogółem potrzebne jest na materiały ok 3tyś z budową nowych domków Jurek już sam sobie poradzi. Także jeżeli któraś z Was może pomóc choćby minimalna kwota to będziemy wdzięczni a jezyki jeszcze bardziej:-) Pieniązki można przelać na konto : Fundacja Na Rzecz Ochrony Dzikich Zwierząt Primum
nr konta 74 2490 0005 0000 4530 1141 9918
Tytułem: ORJ w Kłodzku

Witam babeczki! :)

Wstałam z zawrotami głowy i nadal czasami jedtem taka skołowana

Ale piękną pogodę mieliśmy na spacery po cmentarzach, momentami na mszy w sobotę, to aż gorąco było, jak słonko przypiekło.
Wczoraj mieliśmy mieć gości, ale najmłodszy szkrab im gorączkował i nie dojechali,a ja nagotowałam gar rosołu i sosu:-D

U brata sie przejadłam, zrobiłam zapas swojskiej wędliny :)

Anetka, zaraz wpłacę na konto jeżyków. Wspaniałe są i cały czas myslę o adopcji, ale boje sie, że nie jestem gotowa zapewnić choremu czy małemu osobnikowi całodobowej opieki, jak by czasami tego sytuacja wymagała, więc jeszcze nie decyduje się na przyjęcie. Zdrowy i samodzielny okaz by sie u mnie uchował bez problemu.

Zdrowi juz wszyscy? My w sobotę wróciliśmy w nocy i P. spał z Julitką no i wstali oboje zakatarzeni. Myślę, że szybko zwalczymy smarki.

Gdzie się podziewacie kobietki?

Bedę miała dłuuuugi weekend, bo w piatek biorę wolne na ślubowanie a w pon. jest u nas tylko dyzur, więc też mam urlop.:-)

Witam i ja:-)
Donuś w imieniu dziadka bardzo dziękuje:tak: a długiego wekendu zazdraszczam:zawstydzona/y: bo ja znowu ciągnę dzień na dzień. Pocieszam sie tylko, że za niedługo moja kolej i trochę odsapnę na urlopie;-)
Wczoraj mieliśmy zebranie w szkole:-) i przyznam, ze jak na razie mam tylko same powody do dumy. I u nas zaczęły się sprawdziany:tak: z perwszego Tuska jako jedna z trójki na całą klasę dostała 6:-)

ooo Anetka, gratuluję!
U nas sprawdzianów jeszcze nie ma, co mnie dziwi, bo byłam przekonana, że nasza nadgorliwa pani zrobi juz drugiego dnia:-D:-D.
Julitka mówi, że jest bardzo aktywna na zajęciach, ciagle się zgłasza, co mnie cieszy.

Te dni wolne od pracy mam juz poplanowane, że nie będzie czasu na nude:-D. W piatek musze jechać zmienic opony a wpon. umówiłam niuńkę na wizytę, zeby przeanalizowac wynki badań krwi, bo coś mnie niepokoi, a może i ja się załapię na osttanią dawkę szczepionki przeciwko żółtaczce.

reklama
Witam.
Bylismy dziś na bilansie 6latka:szok: wszystko w porządku z moim łobuzem:tak:Aneta gratki dla młodej, a Donuś dla Julitki również gratki za koniki:tak:
Mnie po cmentarzu znów katarzysko chwyciło, dziś w końcu węch mi wrócił, bo poczułam jak pachnie salami:crazy::-D
J dzis ostatni dzień urlopu, jutro wracamy do rzeczywistości.
U nas nie ma wolnego poniedziałku:-(, a szkoda.
Donus a co z wynikami młodej nie tak?

Do góry