reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oh, dziewczyny, jestem w końcu. Postaram się więcej pisać. Przez to prawko zbytni czasu nie miałam.
Majandra pewnie dzięki prawo jazdy pojechała w siną dal;-)Zartuję.

.
Ha ha. Jeszcze czekam na ten upragniony dokument. Poza tym auta nie mam. My nasz musieliśmy sprzedać. A nowe autko będę miała dopiero na wiosnę.

Dziś ledwo w pracy wysiedziałam, jakiś wirus czy co, bo żołądek mnie boli i zimno mi strasznie.
W sobotę byliśmy na wystawie Lego. Fajnie, ale za drogo jak na mój gust.

Maciek bez problemu do szkoły poszedł, za to Ja miał problem ze wstaniem :-D
Dowiedziałam się, że dziś moje dziecko na francuskim powiedziało, że Staś uprawia seks :sorry: Będzie pogadanka jak wróci z treningu.

reklama
Witam w piękny słoneczny dzień :)

Słonko u nas od rana, śniegiem w nocy posypało...

Moja uczennica przyniosła wczoraj brak pracy domowej! A poodbniez wszystko przez ferie odrobiła:crazy:.

Julitka nie zna słowa: sex. T zn słyszałą w piosence, ale nie zna znaczenia.

Witam i ja
moi chyba też nie znają znaczenia słowa sex....nie jestem pewna ale nigdy u nich nie słyszałam żeby cos mówili na ten temat:no:
u nas też pięknie słoneczko świeci mrozik delikatny....ale my nigdzie sie nie wybieramy Ola sie kuruje dopiero potem jadę z Matim na trening a Ola zostaje w domu.......a mialam tyle planów na ferie kino,lodowisko,zajęcia w straży no ale trudno zdrowie ważniejsze

Monia, ferie dopiero się zaczęły, jeszcze zdążycie gdzieś wyskoczyć:-)

Zamówiłam sobie soczewki :-), już się nie mogę doczekać, czy znowu mi będzie w nich wygodnie, bo od 8lat nie nosiłam:szok:

Hejka

Młody też nie zna znaczenia tego słowa:no:

U nas leciutko śnieg w nocy padał, jest może ogólnie z 10cm, słonka u nas brak, zachmurzenie i -3

Własnie teraz młody końćzy lekcje:sorry: miał dzis tylko 3 bo religii nie było, ale i tak na świetlice idzie , bo Maja kończy o 13;30

Donuś.
...........mmmmmmm........ szkła...... pewnie się"dopasują" ale Ty będziesz dziwnie dla mnie wyglądać :sorry: bo ja do okularnicy przyzwyczajona:tak::-)

Agulka szybko Adaś kończy lekcje ....dobrze ze nie musisz po niego jechac a potem po Maję bo tak byś jeździła tam i s powrotem

Witam,

Chwaliłam się, że na naszej wsi mamy wprowadzone ulice? No i wczoraj postawili tablice z planem sytuacyjnym i ja nie byłabym sobą, gdybym nie wynalazła literówki;-) Zgłosiłam juz do UG:tak:

Aguś, mysle, że bez okularów jeszcze bardziej Ci sie będę podobała :-D. Julitka bedzie przeszczęśliwa, bo kiedyś mówiła, ze nie ładnie mi w okularach:zawstydzona/y:.
Jak J. w pracy?

reklama
Witam,

Chwaliłam się, że na naszej wsi mamy wprowadzone ulice? No i wczoraj postawili tablice z planem sytuacyjnym i ja nie byłabym sobą, gdybym nie wynalazła literówki;-) Zgłosiłam juz do UG:tak:

Aguś, mysle, że bez okularów jeszcze bardziej Ci sie będę podobała :-D. Julitka bedzie przeszczęśliwa, bo kiedyś mówiła, ze nie ładnie mi w okularach:zawstydzona/y:.
Jak J. w pracy?
musze to sprawdzic na własne oczy:tak::-)

Donuś
zobaczymy co z pracą, na razie siedzi do 3 miesięcy, wczoraj przyniósł NAJMNIEJSZĄ wypłatę jaką dostał w tej firmie :-(............ czas okaże.

Co do literówki............ hihihi cała TYYYYYYYYYY

U nas nawet ładnie, sniegu w nmocy napadało, jest puszyto, bialutko i nie za dużo:tak:
Z Mają byłam na kontroli u okuisty oczywiście praywtnie, wzięłam skierowanie jednak od rodzinnego i zarejestrowałam na kasę, termin koniec października :angry:

Monia
pobudka
Aneta zameldowac sie proszę:nerd:

Do góry