Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Oskar wyściskany przez babcie, dziadków i prababcie tak, że wieczorami już padał na twarz za zmęczenia ;-) biedne maleństwo, tyle wrażeń! Prezenty sama mu wybierałam, więc trafione, hihi. 

.Myślałam, że padnę trupem jak to usłyszałam. Raz jeden poprosiliśmy ją o pomoc, bo musieliśmy wykupić dla dzieci lekarstwa a do końca miesiąca zostało nam już kasy na styk. Po wypłacie, tydzień później, mąż poszedł oddać jej te pieprz... 50 zł a ona na to, żeby się nie wygłupiał i że ma od niej w prezencie. A teraz wyszło, że nie oddaliśmy. Obiecałam sobie, że choćbym miała paść z głodu, nie pójdę do tej starej wiedźmy po jakąkolwiek formę pomocy.
. A co do pieszczot Kuby wobec Tymka, to mój starszak robi to bardzo delikatnie i raczej nie zauważyłam, żeby zbliżał się do malca podczas naszej nieobecności w pokoju. Ale u dziewczynek jest inaczej, bo one przecież na lalkach chowane, lalka nie czuje bólu więc dzidziuś pewnie też nie, no to można ukochać tak jak lalę.

)
No co w takich babach siedzi???
Rozumiem że Sylwester parapetówkowy? ;-)
Czekam co z tej wysypki wyjdzie bo wydaje mi się że to ospa...
Cały wieczór był grzeczniutki, tak że zdążyliśmy w spokoju nacieszyć się tą świąteczną atmosferą. Co do prezentów to Olafek dostał parę ślicznych ciuszków, niektóre na teraz, inne przydadzą się na później. Pozostałe dni byliśmy już tylko w domku. Bałam się małego targać z uwagi na ten katar. Lekarz mówił, żeby uważać, bo od katarku to szybciutko o zapalenie ucha, a nie chcę znów aplikować mu antybiotyku.
woooow!!
Super!! Może wkleisz jakieś zdjątka z uroczyśtości??
Nieładnie to wygląda. Waga pokazała 58kg, czyli tyle ile wazyłam wcześniej. U mnie nie sprawdza się teoria o cerazette. Kończę już drugie opakowanie i chudnę. Myślę, ze to dzięki karmieniu piersią i diecie lekkostrawnej. Jeśli chodzi o słodycze, to nie jem ich za dużo bo przy naturalnym karmieniu to niewskazane, ale oczywiście od niech nie stronię, zwłaszcza od domowego ciasta