C
Camy_4
Gość
A macie możliwość pokazać nam wasze fasolki ?
Już nie pamiętam jak wygląda "przecinek" ;-)
Już nie pamiętam jak wygląda "przecinek" ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A co tam u was ciekawego slychac ?
.
!!!nie mam niestety możliwości zeby pokazać moje zdjęcie usgco do upławów to ja też jakieś miałam i gin mi zapisała jakąś globulkę, przeszło mi na dwa dni i znowu wróciło nie mam pojęcia co to moze być
czuje sie dzisiaj potwornie zmęczona ruszać sie nie mam siły
a Wy jak tam pełne werwy??
Witajcie dziewczyny!!! Dzisiaj bylam pierwszy raz u lekarza ktorego sobie wybralam juz na stale. Wyniki krwi mam dobre wiec juz jestem troche spokojniejsza w moczu mam liczne bakterie ale prawdopodobnie z tego ze mam silne uczulenie prawdopodobnie na olejek i mydlo(dziwne nigdy nie bylam na nic uczulona) taka byla opinia dermatologa.
I dostalam lekkie uplawy. Nie robil mi usg tylko umowil mnie dopiero na 7 lutego, dopiero wtedy zobacze swoja fasolke pierwszy raz. :-)
Nie moge sie doczekac napewno wy tez. Boze jeszcze tyle czasu musze czekacA co tam u was ciekawego slychac ?
Ja już po wizycie...widziałam fasolkę aż się popłakałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odrazu cytologię mi zrobili...ale jedno jest "ale"Muszę zmienić lekarza bo za następną wizytę będę musiała placić
A w tej chwili wolę coś Oleńce kupić na dupę bądź zabawkę.....
I znowu będę musiała na samolocie siedziec
![]()
![]()
??????