reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam z rańca.
Noc nawet, nawet. Zaliczam ją do jednych z najbardziej udanych.:tak:

A ludzie to czasem nie chcą wierzyć jak pytają się co już mały potrafi. Znajoma obraziła się przez to na mnie :baffled: choć sama nie wiem o co :confused:

Kasia u nas to samo, ale jeszcze u nas jest to, że mówią , że mam śliczną drugą dziewczynkę:laugh2:

reklama
Witajcie mamusie w upalny holenderski dzien Milego dnia zycze,,:happy2:

Załączniki

• DSC07570.JPG
    DSC07570.JPG
    256,3 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC07569.JPG
    DSC07569.JPG
    218,2 KB · Wyświetleń: 30
Kontynuując post do Harsharani to tak naprawdę najważniejsze jest, że Maciuś jest zdrowym, baaaardzo pogodnym i cudownym dzieckiem. Bardzo mało płacze, uśmiecha się do wszystkich, nawet do zwierząt:-D:szok:, zaczepia ludzi w autobusach, na ulicy, do wszystkich rączki wyciąga, ciągle się chce bawić i bardzo łatwo go rozśmieszyć. Uwielbia tańczyć, jeść:tak::-D, gadać, śpiewać;-):laugh2: i w ogóle jest moim cudownym synkiem:tak::-)

I ma już 6 zębów:tak::-)

dziewczyny moze wy mi pomozecie bo tak sie zastanawiam ze skolo hanifka je produkty mleczne i n ie ma po nich alergi to czy moze moglabym sprobowac to mleko sojowe zastapic jej pomalu jakims innym np HA

Dziewczyny moj maly jest na Bebilonie 2 i dalam mu jeden dzien zimnego nie przegotowanego mleka z kartonu i nic mu nie bylo na zaden nabial nie ma alergi bo je serki danonki raz kiedys i nic mu nie jest wiec jezeli twoje dziecko nie ma uczulenia na nabial to po co jakies specjalne mleko proboj zwykle i juz ,ja jestem zdania zeby przyzwyczajac ich powoli do normalnego jedzenia..

Załączniki

• DSC07595.JPG
    DSC07595.JPG
    207,2 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dziewczyny moj maly jest na Bebilonie 2 i dalam mu jeden dzien zimnego nie przegotowanego mleka z kartonu i nic mu nie bylo na zaden nabial nie ma alergi bo je serki danonki raz kiedys i nic mu nie jest wiec jezeli twoje dziecko nie ma uczulenia na nabial to po co jakies specjalne mleko proboj zwykle i juz ,ja jestem zdania zeby przyzwyczajac ich powoli do normalnego jedzenia..

Ja tam próbowac na pewno nie bedę. Jak już kiedys pisałam, alergia może wyjśc później, za kilka m-cy, nie zawsze po spożyciu produktu z alergenem:tak:

Do góry