reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorkowo
ja jak zwykle padam na no same wiecie na co ....;)
Szyma się kąpie Wika śpi B w pracy a dom zakwitł bo jak w taką pogodę siedzieć w domku , odrobinkę się poopalałam posiałam sałaty, szpinak i rzodkiewkę no i jakąs fasolę od kolegi B
dziś odwiedziła mnie szwagierka i zajeła się troszke Wiką będa się starać niedługo o dziecko ale tak patrzę na nich to się dużo muszą nauczyć a grunt to dać im swobodę to załapią co i jak z dzieckiem się robi bo jak na razie patrzę to by mi Wiki zagłodzli hehehehe
co do Wiki to ona się teraz rozwija w ekspresowym tempie ja jestem w szoku i wiem ze i wasze maluchy przejdą przez taki bum rozwojowy a może to dlatego że pracuje i uciekaja mi godziny z jej dnia
mała dziś coraz częściej się puszczała i stała bez trzymanki taki mały pozer szok nauczyła się wreszcie kosi kosi i robi papa jak trzeba iść no i szuk aReksa wzrokiem jak go wołam
Kasia już to wiele razy pisałam ale twój Kubalka to się tak rozwija jak mój szymuś

reklama
Melduję się i ja:tak:
u nas pogoda dziś byla cudowna:-) opalilam się a raczej spalilam:-D
:-Djak co dzięn caly dzionek byliśmy na dworze . Dziś znowu wyciąglam dzieciom basenik ale jakoś wiatr wial i się nie kąpali dopiero na wieczór jak już mieli iść spać to wiatr ucichl i zamiast kompieli w prysznicu mieli expresową kompiel w basenie:laugh2:
A mi D przywiózl dziś lyżworolki i jak już dzieciaczki usnely to troszkę se pojezdzilam:-)
a co do rozwoju Mateuszka to wydaje mi się że ostatnio stoi w miejscu nie widać żadnych nowych postępów:no:

Kurna też poopalałabym się,ale szkoda mi małego i nie wychodzimy na ten upał.
W środę umówiłam się z kumpelą-fryzjerką, ma synka miesiąc młodszego od Mateusza. Posiedzimy sobie u niej na ogrodzie. Może od razu obcięłaby mnie? To jest myśl.

Dzień dobry w ten piękny sloneczny dzień:-)
aż milo z lóżka się wstaje.
Jakoś niewiem co pisać więc się poprostu witam:tak::-D

Witam i uciekam :-) o 10 budze Kubusia (dopiero zasnoł) szykujemy się na spacerek z Enią :laugh2:

Wpadne póxniej wkleić zdjęcia na zamkniętym ze spacerku :laugh2:

witamy w deszczowy dzien jest super na dworze cieplo i delikatnie pada od wczoraj dosyc tych upalow napewno tym naszym maluchom tez goraco w takie dni Pozdro i milego dnia

Załączniki

• Snapshot_20080603.jpg
    Snapshot_20080603.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 38
Kasia, Enia, czekam na super zdjęcia:-)
A nam życzcie powodzenia, bo jedziemy zaraz po raz pierwszy na rehabilitacje.:-)
Majandra trzymamy kciuki, będzie dobrze.

Wpadne póxniej wkleić zdjęcia na zamkniętym ze spacerku :laugh2:

Czekamy na foteczki:tak:

witamy w deszczowy dzien jest super na dworze cieplo i delikatnie pada od wczoraj dosyc tych upalow napewno tym naszym maluchom tez goraco w takie dni Pozdro i milego dnia

A u nas ja poproszę choć ociupinkę deszczu:tak: bo nie ma czym oddychać :baffled:.

reklama
U nas jest tak samo. Gorąco,aż nie chce się wychodzić. Ogródkowe mamy,u Was też jest tak sucho:szok: Wczoraj lałam i lałam. Muszę podlewać co 2 dzien,bo inaczej nic nie urośnie.Podlewałabym codziennie,ale nie chce mi się rozwijać tych kilometrów węża.

Do góry