reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

dziekuje wam wszystkim za zyczenia :laugh2: to juz 5 lat po slubie, a ponad 10 jak sie znamy... leci ten czas, leci!!! :szok:
tak mi jakos smutno. dzisiaj nasze swieto a M w pracy :-( nawet pisac mi sie bardzo nie chce... ide ogladac zdjecia na zamknietym, to mi zawsze humor poprawia ;-)

reklama
Asiu ogromne gratulacje dla Juleńki!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

Dziewczyny jestem zmotywowana jak TUR!!!! Harsh pozazdrościłam tych 12kg i nie odpuszcze dopóki nie zrzuce tych 7 i jeszcze 3 a potem jeszcze 3!!!!!!!!

Gratulacje do Julci.

Oświadczam, że na czas mistrzostw nie mam męża. Otóż przeniósł się na górę. Podłączył w końcu tam telewizor. My mieszkamy po babci na dole ( dwa pokoje kuchnia i łazenka) a na górze rok temu mieszkał mój brat z rodziną ( kawalerka) . I od tego roku oprócz gości czasami nikt tam nie przebywał do teraz. Stwierdził, że nie będzie mi przeszkadzał w pisaniu z Wami i definitywnie sie przeniósł.

Zastanawiam się nad tym strojem.CAROline model 15 niebieski 75B/38 hit cena 29.99 (376237852) - Aukcje internetowe Allegro

Agulka ja tak bardzo tęsknie za rozmiarem 36 :( i wierz mi w swoim ciele czuje się jak w przebraniu mam ochotę to zrzucić i wrócić do tego co było. I moje ukochane białe spodnie :(

dziekujemy za gratulacje:tak::tak:

30Agula ja tez kupiłam strój na allegro i jestem bardzo zadowolona (tez dałam cale 29zl:-D) ten który Ty znalazłaś- super nawet bym się nie zastanawiała:-):-)

reklama
Agulka super jest te zdjęcia Adasia:tak: Gdzie kupilaś takie czerwone spodenki? bo mi też się zachcialo:-D body już mamy brakuje tylko czerwonych spodenek:-)

Do góry