reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

a z tym odwykiem:szok: to chyba żarty;-)

ja się kategorycznie nie zgadzam na żadne odwyk!!!!!!!!!!!!!!!!!
milo ze zawsze mozna tu na Ciebie liczyc!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki, dziewczyny. Ale wiecie, u mnie to już choroba. To nasze podforum mam ustawione jako stronę startową:szok::zawstydzona/y:. Zaglądam tu w każdej wolnej chwili. Nawet komputera nie wyłączam, jak jestem w domu i forum też non stop włączone.:-p

Witam. Jestem majandra i jestem BBholiczką od stycznia 2007:laugh2:

reklama
Dzięki, dziewczyny. Ale wiecie, u mnie to już choroba. To nasze podforum mam ustawione jako stronę startową:szok::zawstydzona/y:. Zaglądam tu w każdej wolnej chwili. Nawet komputera nie wyłączam, jak jestem w domu i forum też non stop włączone.:-p

Witam. Jestem majandra i jestem BBholiczką od stycznia 2007:laugh2:

U mnie to samo. Żałuję tylko, że wcześniej Was nie znalazłam.;-)

Asiek, ja bardzo miło wspominam ten czas, bo dzięki dziewczynom lepiej ją przechodziłam. A nie wiem czy wiesz, ja 1/3 ciąży przeleżałam na podtrzymaniu.:-(

Dawaj dalej majandra jeszcze 4 posty. A ja pzez całe 2 m-ce siedziałam sama bez męża, bo był na saksach i nie miałam zielonego pojęcia o Waszym istnieniu. A tak mi wtedy było źle samej.

reklama
ale oprocz milego spedzanai czasu forum niesie ze soba wartosci edukacyjne :-) Serio baaaardzo wielu rzeczy sie dowiedzialam, i o ciazy, i o opiece nad dzieckiem.

Do góry