reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czy któraś z was miała może torbiel galaretowatą ( gangliona) bo mnie zrobiło się to cholerstwo na nadgarstku i strasznie mnie boli. Czytałam że można to masować i może się rozejdzie ale ja mam to tak twarde że chyba skończy się na zabiegu. Podobno to łagodna forma nowotworu wiem że to nie groźne i da się to wyleczyć ale brzmi nieciekawie.

Ostatnia edycja:
reklama
wy uciekacie, a ja Wam opowiem scene jak z filmu. Od paru dni gadalam, ze pojade dzis na wielkie zakupy?I ze kupie sobie stolik, dywan itp?Z tego nici!Czemu? Moj M mial nasze oszczednosci przy sobie( juz nie chce mi sie opowiadac co i jak dokladnie, bo sie trzese), ale skonczylo sie to tym, ze koles(z ktorym siedzial w aucie) kazal mu dac jemu cala kase, a jak M powiedzial, ze nie i chcial wysiasc, to ten zaswiecil spluwa zza spodni, wiec boze :-( zostawil i uciekl z samochodu :-( Poprostu nie wiem, co mam teraz robic :-( WYganiam go na policje, ale sie boje, bo to czarny charakter i nie wiem czy czasem nie ma adresu naszego, w co watpie, ale jednak sie boje :-( O kase sie nie martwie, bo to sie nadrobi, ale rany...opowiadam, a sama w to nie wierze. Oszukano nas i okradziona grozac bronia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam z wieczora i uciekam. U nas spoko, rano wojna z J ale wieczorem już było dobrze. Na zgodę jednak dziś nie będzie@. U dzieci spoko.
Do juterka, na pewno jutro będzie Was też dużo na bb , bo ma byc brzydka pogoda i ma cały dzień padac. Więc do jutra.

Hrudzi witaj baaaaaardzo nam Ciebie brakowało a marianny były podczas Twojej nieobecności dośc senne. Buziaki dla Staśka i super są jego osiągnięcia rozwojowe.

wy uciekacie, a ja Wam opowiem scene jak z filmu. Od paru dni gadalam, ze pojade dzis na wielkie zakupy?I ze kupie sobie stolik, dywan itp?Z tego nici!Czemu? Moj M mial nasze oszczednosci przy sobie( juz nie chce mi sie opowiadac co i jak dokladnie, bo sie trzese), ale skonczylo sie to tym, ze koles(z ktorym siedzial w aucie) kazal mu dac jemu cala kase, a jak M powiedzial, ze nie i chcial wysiasc, to ten zaswiecil spluwa zza spodni, wiec boze :-( zostawil i uciekl z samochodu :-( Poprostu nie wiem, co mam teraz robic :-( WYganiam go na policje, ale sie boje, bo to czarny charakter i nie wiem czy czasem nie ma adresu naszego, w co watpie, ale jednak sie boje :-( O kase sie nie martwie, bo to sie nadrobi, ale rany...opowiadam, a sama w to nie wierze. Oszukano nas i okradziona grozac bronia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:szok::szok::szok::szok: co to się dzieje na tym naszym świecie:szok::szok: jejku aż mnie zamurowało jak to dobrze że tylko tak sie to skończyło a nie gorzej:baffled::baffled: a to jakiś wasz znajomy czy cos od niego chcieliście kupić???? Straszne to co sie wam przydarzyło bardzo mi przykro:-:)-(

Hrudzi witaj baaaaaardzo nam Ciebie brakowało a marianny były podczas Twojej nieobecności dośc senne. Buziaki dla Staśka i super są jego osiągnięcia rozwojowe.

Hrudzia Witaj ja tęskniłam :-):-):-):-) jak dobrze że wróciłaś, a senne Marianny o nie nie ja tu buszowałam do 1 w nocy ale samiutka jak palec zostawałam:-:)-) bo też najpóźniej przybywałam hihihi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Gratulacje dla Stasia spryciulek raczkuje super. A i jeszcze jedno jak Cię nie było to padła propozycja spotkania i to wieczornego Carioca zaproponowała co o tym myślisz bo ja jestem na tak:-):-):-):-)

Blimka - dzięki!! No i fajnie, że okazja się znalazła, ja się przyłączam wirtualnie:rofl2::laugh2::-D
Jezu:szok::szok::szok:, zatkało mnie :szok::szok::szok:
Co z tymi ludźmi:-:)no2: bardzo mi przykro:-:)-(dobrze, że tak się skończyło.
Co to za typ???? Też bym była wystraszona, ale zgłosiłabym to. Przecież to najbezczelniejszy bandycki napad!!!! Jak będzie bezkarny sytuacja może się powtórzyć

Larcia - też jestem w szoku co to był za typ spod ciemnej gwiazdy?? Jakiś znajomy?? Musiał wiedzieć że M ma duża kasę przy sobie. Po prostu szok, czemu z nim siedział w jednym samochodzie??:szok::szok::szok::szok:

my tez sie witamy spalismy do po 7:00 hani przebralam wloski umylam i jestem
ale mialam dzis ekstra sen normalnie wszystkie spotkalysmy sie n a zorganizowanym przez nas zjezdzie ale bylo ekstra

reklama
Do góry