reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia trochę dziwne, bo dziewczyny niektóre maluchy spią z rodzicami i ciekawe czy nie poduszce?:crazy:?????? Mam , tata na poduchach a maleństwo gdzieś niżej bez.:baffled: Mi to nie pasuje
Agulka dokładnie tak jak piszesz- mama, tata na poduszce a dziecko niżej bez poduchy:tak:

Witam Szanowne Panie;-)
Pisalyscie o spaniu maluchow na poduszcze.Angelka jeszcze spi na plasko i jest zadowolona wiec spoko,a jak spi u nas to my na poduszkach a ona na plasko.Taka zem wyrodna matka.hehe
Witam w klubie wyrodnych;-);-)

reklama
Witam, o jak na wsi jest cudownie, zwlaszcza latem. Opycham sie czeresniami i truskawkami, Stas dostal dzis kaszke na mleku krowim i nic mu nie jest, a wcinal jak dziki czlowiek.

Justyna - szkoda mi Twojej kuzynki, moze skoro zdecydowali sie jednak wziac slub to wszystko ulozy sie dobrze.
Atru - ale tych od wozka musza uszy piec, tak ich tu obmawiamy :-D
Hruda - to moze uda nam sie spotkac znowu w 6tke z dzieciaczkami przed Twoim wyjazdem?
Kasiu - to fantastycznie, ze jestes zadowolona, mozna sie z ludzmi spotkac, odetchnac od obowiazkow domowych, no i o super godzinie jestes w domu. Dobrze sie ulozylo, w dodatku kaska dobra :tak:

Dziewczyny, pytalam o te poduszke, spia wasze szkraby na poduszce juz?:confused:

Mój śpi na Olkowej poduszce,czyli takiej małej.A ją już przerzuciłam na dorosłą

Etko, właśnie przemyślałam sprawę, że parasolka to jedyna rzecz, z której mogę skorzystać. Nie pogniewasz się?:zawstydzona/y: Acha, no i mocowanie do tej parasolki jest przeznaczone tylko do takich płaskich rurek od stelaża a nie okrągłych, więc może też by Ci nie pasowała...

Nie ma problemu;-) Wyszukam na allegro ;-):tak:

Agulka śliczne zdjęcie zapodałaś Adasia te w kąpieli na Baby Online:tak:

U nas już wyrzyna się ta jedynka...w końcu...tyle czasu mu wychodzą zęby:no::no::crazy: Chciałam kupić SACHOL...ale coś mnie zablokowało i nie kupiłam.Bałabym się że skrzywdzę go tym :baffled: Niech rosną w swoim tempie:tak:

Kasia ja też zostawiam od jakiś 4 tygodni Bartka.......i wiem że jest pod dobrą opieką.Tak samo jest płacz przed wyjściem a jak wracam to się cieszy na cały głos:tak: Super uczucie:-D Odpoczywam PSYCHICZNIE od dzieci.I gdybym miała go gdzie zostawić na 8 godzin to z chęcią bym już ruszyła do pracy:tak:
A co oni wymyślili ten dodatek na dziecko:baffled: Rodzinne :baffled: Chyba nie:no:

Carioca mam pytanko odnosnie Szczeniaczka uczniaczka.Zastanawiam sie nad zakupem,a wiem ze kupowalas.Warto zainwestowac?
Kasia ciesze sie bardzo ze pracka wporzo_Od wrzesnia ja tez ruszam do pracusi:tak:

Mój do roczku bez poduszki

julitka spi na poduszce, ktora trudno nazwac poduszka, bo jest cieniutenka, tyle tylko, ze ma poszewke i nie spi na przescieradle. nie wiem, czy bede ja uczyla spac na czyms grubszym, bo ja od liceum spie na plask, a maz tylko na jasku, wiec taka u nas rodzinka bezpoduszkowa. uwazam, ze spanie na plaskim jest zdrowsze dla kregfoslupa.

no to temat poduszki zaliczony:-). Mialam na mysli taka plaska albo wcale...wiec ja sie jeszcze wstrzymam...a Stas i tak ma w nosie poduszki. kolderki bo spi wywalony na odwrot albo w poprzek
Carioca - mam nadzieje ze replay spotakania wypali( tylko bez strazy miejskiej)...bo moze zostane na tej Jamajce na stale;-):-D
Tylko nie mow ze jesz takie czeresnie ( jasne) prosto z drzewa:-):szok::-) ja tez chce!
Kasia - no widzisz? a tak sie denerwowalas:-)..
...jak ja bym wrocila do pracy..gdybym miala dokad:crazy:

Carioca mam pytanko odnosnie Szczeniaczka uczniaczka.Zastanawiam sie nad zakupem,a wiem ze kupowalas.Warto zainwestowac?
Zuzia też ma tego pieska i czasami się nim bawi ale generalnie zbytnią ją nie interesuje

Co do poduszki to Zuzia zazwyczaj śpi bez czasami W daje jej tą płaską ale trudno powiedzieć że na niej śpi bo tak jak Staś Hrudy odstawia w łóżeczku różne kombinacje
Czy wasze maluchy też są takie chętne do przytulania ? Zuzka była strasznie niedotykalska a teraz tylko tuli tuli...

Ostatnia edycja:
reklama
Cały dzien byliśmy u mojej mamy. Kupiłam S na urodziny koszulę i krawat (przy okazji na wesele;-)) i szwagierce na imieniny.
Wskoczyłam do US i mam czekać do końca lipca,bo oni wiedzą,że mają 90dni na przesłanie kasy,ale im brakuje i jakiś tam bełkot:baffled: A że zwykłym ludkom brakuje to nikogo nie interesi. A dostanę ok 300,bo miałam nie tyle mały dochód,co mały podatek:wściekła/y::wściekła/y: Oczywiście firmy rozliczają pensje tak jak im wygodnie:wściekła/y::wściekła/y:

A z weselem wyszły jaja,bo kuzynka S nie jest w 3 miesiącu jak podejrzewała, tylko w 5:szok: i przełożyli na później. Może razem z chrzcinami?

Do góry