reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jutro jest ognisko z pracy J. Idziemy na 14 do nocy, będą tańce, grochówa, bigos, kiełbacha , sałatki, schabowe, i picie..... róznego rodzaju.
Na szczęście wszystkich znam no i moi rodzice i brat z rodzinką będą, bo oni pracują wszscy razem w jednej firmie

czy to jakis podstep y jego stronz_

julitka mi yamienila y z z, jak mam odkrecic_
spróbuj użyć przycisku insert

co o smoczków i kciuków to Szymek oduczył się smoczka jak miał 2 latka bo brata córka wtedy 3-letnia zerwałą z tym nałogiem a on ją zawsze małpował i też zrezygnoiwał
za to Wiki od urodzenia nie toleruje smoczków już pisałam o różnorodności firm i form jakie próbowaliśmy i tak ssie kciuk namiętnie zawsze jak zasypia i jak jej źle bądź jest głodna i nawet teraz znów jej kupiłam smoczka takiego samego jak ma dziecko mojej koleżanki (Wiki ostatnio mu go zabrała i ssała) i co possała z 10 minut i wywaliła i znów paluch to jest mękka

reklama
spróbuj użyć przycisku insert

co o smoczków i kciuków to Szymek oduczył się smoczka jak miał 2 latka bo brata córka wtedy 3-letnia zerwałą z tym nałogiem a on ją zawsze małpował i też zrezygnoiwał
za to Wiki od urodzenia nie toleruje smoczków już pisałam o różnorodności firm i form jakie próbowaliśmy i tak ssie kciuk namiętnie zawsze jak zasypia i jak jej źle bądź jest głodna i nawet teraz znów jej kupiłam smoczka takiego samego jak ma dziecko mojej koleżanki (Wiki ostatnio mu go zabrała i ssała) i co possała z 10 minut i wywaliła i znów paluch to jest mękka

kiedys slyszalam, ze gorzej jest odzwycaic od kciuka, niz od smoczka na moj chlopski rozum, to chyba dlatego, ze kciuk jest zawsze pod reka:-D

Do góry