majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Doti, czy masz w sprzedaży "pokrowce" na deski do prasowania? I czy też szmatki do żelazka to mają właściwości czyszczące takie jak sztyft?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nuska - no wiec Stasiowi zaczelam podawac normalne mleko (zamaist Pepti) jakos na koniec lipca - przez miesiac bylo zupelnie cacy, wiec dalam mu kakako wlasnieWysypalo go jak cholera i od tamtej pory przestal tolerowac zwykle mleczko modyfikowane. Wrocilismy na Pepti, ale raz na tydzien daje mu zwykle modyfikowane mleko, powoli mu wprowadzam.
Czy samrujesz mu czymś te nóżki? Np Alantanem Maścią, albo Balneum? Pamietaj zeby nie smarowac kremem ktory ma w skladzie cynk (Zinc) bo on dodatkowo wysusza. A kupy sadzi normalne czy zielone?
mi na katar pomagają tabletki acatar 8 godzin mialam spokój od katarui po ośmiu godzinach następna tabletka itd,...
a zadzialaly na ciebie te tabletki poczulaś jakąś ulgę?dzięki juz zostały zakupione :-)
:-Wpadłam Was podczytać żeby zaległości sobie nie robić ale weny niestety dziś brak. Wybaczcie! Niestety moja kuzynka już nie musi lecieć do Polski dziś poroniła:-(
kurcze w takich sytuacjach to nie wiadomo co powiedzieć:-(Wpadłam Was podczytać żeby zaległości sobie nie robić ale weny niestety dziś brak. Wybaczcie! Niestety moja kuzynka już nie musi lecieć do Polski dziś poroniła:-(
niestety nie zobaczę tego twego aptekarza bo pisze mi coś takiego