reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam o poranku z kawką oczywiście:-) jakaś nieogarnięta jestem ostatnio i ciągle gdzieś pędze:tak: zaraz idę do kosmetyczki umówić nas na popołudniu bo Tuśka zdecydowała że chce przebić uszy:-) pewnie bez ryku się nie obędzie no ale cóż coś za coś;-)
Justyna coś z agd, albo zastawa stołowa:baffled: ja specjalnie nie pomogę bo my zawsze koperta i po ptokach;-)

hejka!!!!!!!!

u nas nic nowego-ciekawego

Julitka caly czas szaleje z zachowaniem, troche lepiej bylo i znowu tragedia

No, szczególnie Twoje, chudzielcu :-D:-D:-D;-)

dzieki Kochana, ale chyba dawno mnie nie widzialas:zawstydzona/y:
dziewczyny, ktore mnie widizaly w wakacje, wcale tak by nie powiedzialy...

Laski pomysl na prezent na slub poprosze... Posciel, reczniki, obrus, sztucce...Co jeszcze?

jeszcze pozostala zastawa stolowa, mikrofalowka.-doczytalam, ze to ma leciec do Australii, wiec moj pomysl jest typowo nietrafiony:-D:-D:-D:-D:-D
ja nie kupuje prezentow, tylko zawsze koperta

zaraz idę do kosmetyczki umówić nas na popołudniu bo Tuśka zdecydowała że chce przebić uszy:-) pewnie bez ryku się nie obędzie no ale cóż coś za coś;-)

jjeku, ja zaczelam marzyc o przebitych uszach dla mnie i JUlitki i jakos sie zebrac nie moge. to u kazdej kosmetyczki mozna zrobic?

Donkat, a w przedszkolu jak Julitka się zachowuje?

w przedszkolu nie ma z nia zadnych problemow. w zeszlym roku byla przykladnym dzieckiem, zawsze sluchaala pani, pierwsza szla do sprzatania, pierwsza do siadania do lawek itp itd. w domu calkiem odwrotnie. w tym roku pani tez nie miala zadnych zastrzezen do jej zachowania. a w domu diabelek wcielony!!

Donuś u nas u każdej kosmetyczki to zrobisz, ale niektóre mają lęki żeby to robić dzieciom:baffled:

ktos mi radzil, zeby isc do takiej kosmetyczki, ktora zamraza uszy i wtedy nie czuc bolu. zwlaszcza dla dzieci to jest dobre.
kurde, ale mnie Aneta skusilas...

No i uszka przebite:-) mała sama sobie wybrała kolczyki;-) pani jeszcze na rączce jej pieska narysowała:-D i mam wrażenie, ze gdyby nie to, ze jej powiedziała, że pierwsze uszko przebite to Tuśka by nawet nie płakał;-):-D ogólnie chwilkę sobie popłakuniała ale zaraz stwierdziła, ze musi pojechać do Szyma żeby zobaczył jaka ona teraz jest piękna:-):-D Donuś nie zastanawiaj się tylko idź:tak: i moim zdaniem nawet zamrażanie Wam nie potrzebne pokaż Julitce jaka mama dzielna a sama napewno wskoczy na fotel z chęcią żeby nie być gorsza;-) no i u nas Tuśka sama podjęła decyzję że chce, ale bardzo było pomocne, że prawie wszystkie jej koleżanki z przedszkolka mają kolczyki;-)

reklama
Gratuluję Tuśce odwagi :szok::tak:

Donkat, wiesz, Maciuś w przedszkolu też jest grzeczniejszy, może dlatego, że w przedszkolu traktują wszystkie dzieci jednakowo i są jednakowo konsekwentne. No a rodzic, to wiadomo, nierzadko przymknie oko na pewne zachowania. Może jesteś właśnie zbyt pobłażliwa, za mało konsekwentna?

Do góry