reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

mam wolną chatę co u mnie zdarza sie bardzo rzadko :-DOla w szkole ,Mati w przedszkolu na 10 a D pojechał na robotę;-)

Ja to bym włączyła głośno muzykę, zdjęła kapcie i zaczęła tańczyć skakać, krzyczeń i sie wygłupiać nie bojąc sie że potrącę jakiegoś dziecia lub chłopa :-D

Kupowałam w tej
https://www.aptekagemini.pl/?clear_search=1

zaraz sprawdze ile mój koszyk wyniósłby w twojej.
Trzymam kciuki żebyś po wyjściu powiedziała "nie było się czego bać, teraz będę chodzić co rok (lub pół)"

Dopisek
Monia Mój koszyk takich samych leków w mojej aptece 104 zł a w twojej 107zł. Różnica w wysyłce (DPD) 2 zł, więc ceny bardzo podobne. Ale w Twojej aptece nie ma najważniejszego leku dla małej :-(

Ostatnia edycja:
reklama
jestem już po wizycie i wszystko ok:-):-):-)nadżerki nie ma mówił że wtedy była malutka i sama się wyleczyła:tak::-):-):-):-):-):-)zrobił mi cytologię i jeśli cos bedzie nie tak to będą dzwonic a jak nie to za rok do kontroli:tak:

Anetka wyjęłaś mi to z ust a może klawiatury, dokładnie to samo chciałam napisać.
Monia, teraz powinnaś stać się przykładową pacjentką. Cytologia to podstawa.

Witam kobietki,

pobieżnie poczytałam co u Was. Nie mogłam się odzywać, bo zastępowałam E. w pracy i miałam urwanie głowy.

Ogólnie jestem wykończona w tym tygodniu

Miłego weekednu!

Witam po wekendzie:-) zaraz robie kawke i rozpoczynam dzień pracy;-) czekam tylko, az przyjdzie pani Krysia i lece do biedronki bo maja byc fajne piżamki niedrogo dla Tuski:tak: a młoda tak prawde mówiąc ma aż 1 dobrą:szok: reszte dodziera takie które w większości spodnie sa już 3/4:-D

Anetka wyjęłaś mi to z ust a może klawiatury, dokładnie to samo chciałam napisać.
Monia, teraz powinnaś stać się przykładową pacjentką. Cytologia to podstawa.
tak teraz jak wiem ze wszystko ok bedę chodzic regularnie:tak:
a tak wogóle to dzień dobry
kolejny tydzień mam wolny bo Zosia chora ojj dużo im choruje bidulka:-(
ja tak na szybkiego na 8 zaprowadziłam Olę do szkoły a Mati ma na 9 do przedszkola muszę posprzątac zrobic zakupy a później zaraz po przedszkolu jedziemy do 1 babci a następnie do 2 i później bierzemy babcię do siebie bo jutro Mateusz ma w przedszkolu przedstawienie dla babc;-)

Witam Kobietki

mam nadzieję, że juz w tym tyg. będę regularnym bywalcem forum.

Wczoraj byliśmy na mszy za Mamę w jej rodzinnej parafi (większość rodzeństwa tam mieszka). O rety, ależ oni mają zimno w tym kosciele!!!!!!!Myślałam, że już w połowie mszy wyjdę z tego przemarznięcia.

Wracając zajechaliśmy do Carrefoura i trafiliśmy na łyżwy dla dzieciaków, regulowany rozmiar. Wzięliśmy Julitce. Musimy iść na lodowisko, ale w tym tyg. mają być duuuże mrozy, więc chyba sobie odpuścimy.

Mamy już kuchenkę:-):-):-)Prezentuje się i spisuje (jak na razie) bardzo dobrze. Piekarnik też już wypróbowany

ooo, żebyśmy z niuńką nie zapomniały zadzwonić do babć, dziś nie damy rady podjechać.

Zapomniałam dodać, że piszę ze śnieżenj krainy!!!! Już mamy tyyyle śniegu a dziś od nocy cały czas jeszcze sypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ja już po biedronce;-) zakupy bardzo udane:tak: rajtuzy są po 8,49 bardzo fajne gatunkowo:tak: zakupiłam młodej 4 pary, 2 piżamki i bluze troche na wyrost, ale niech lezy jak to mówią jeść nie woła;-)
Donus ja wczoraj znów odwrotnie;-) poraz pierwszy bylo mi zagorąco w kościele:szok: a nie brałam młodej bo nadal smarczy i bałam sie, ze zmarznie:baffled:

Do góry