reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wsparcie partnera

No ale co powiesz NA TEMAT? Bez idiotycznych dodatków nie wiadomo po co.

Całe szczęście, że daleko mi do ciebie.
Ostatnią rzecz wyjaśnię, temat wymiany postów z tobą to kwestia rasizmu w wypowiedzi innej użytkowniczki. Ty musiałaś zarzucić mi hipokryzję (mimo że w żaden sposób nie dotyczyło to ciebie). I ten temat został wyczerpany, nie wiem po co uskuteczniasz analizę porównawczą mojej aktywności i atakujesz mnie personalnie. I nie wiem, na jaki jeszcze temat miałabym coś tu powiedzieć… odniosłam się do żenującego szykanowania jednej użytkowniczki, skandalicznej wypowiedzi drugiej i do sytuacji tytułowej wątku. Wystarczy.

reklama
Ja mam wszystko porobione, młode się bawią, a my sobie siedzimy na kanapie i oglądamy Glass onion :)
Też chcę mieć dzieci, które się same bawią. Mam wrażenie, że w tym tygodniu tylko wrzeszczą.
Ja prawie nic nie robię na święta, ale codzienne ogarnięcie ich mi tyle czasu zajmuje 🤦‍♀️
leżę, gram w simsy, oglądam disneya :D
mi do tego brakuje jeszcze z pół roku. Babcia zaoferowała, że jak będzie ciepło może dzieci na dzień wziąć 🤩

Też chcę mieć dzieci, które się same bawią. Mam wrażenie, że w tym tygodniu tylko wrzeszczą.
Ja prawie nic nie robię na święta, ale codzienne ogarnięcie ich mi tyle czasu zajmuje 🤦‍♀️

mi do tego brakuje jeszcze z pół roku. Babcia zaoferowała, że jak będzie ciepło może dzieci na dzień wziąć 🤩
Możemy się zamienić :D

Ależ one nie tylko się bawią. Czasem także kłócą, depczą i marudzą o coś, czego nie chcą jak tylko to dostaną 😆
Ty masz chyba podobne wiekowo do moich, nie? Bo u mnie to samodzielnej zabawy jest z 15 minut na dzień. Ale bawić się z nimi uwielbiam. Tylko dom mam słabo ogarnięty 🤦‍♀️ i zaległości tutaj.
Możemy się zamienić :D
Mimo wszystko kocham wszystkich tutaj i nie zamieniłaby ich za żadne skarby świata 😁

Ty masz chyba podobne wiekowo do moich, nie? Bo u mnie to samodzielnej zabawy jest z 15 minut na dzień. Ale bawić się z nimi uwielbiam. Tylko dom mam słabo ogarnięty 🤦‍♀️ i zaległości tutaj.
2,5 roku i rok z dwoma miesiącami. Ale u mnie odwrotnie, nie umiem i nie lubię się bawić z takimi maluchami. Uwielbiam dzieciaki takie wczesnoszkolne.

2,5 roku i rok z dwoma miesiącami. Ale u mnie odwrotnie, nie umiem i nie lubię się bawić z takimi maluchami. Uwielbiam dzieciaki takie wczesnoszkolne.
Czyli tak jak u nas. Właśnie zaczynamy pierniczki robić. Ciasto też dzieci robią. Dałam im mąkę i sypią mi na stolnicę. I znowu będę do tyłu 🤷‍♀️

reklama
Do góry