Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja kupiłam dziś tanie balsamy na biust, rostępy i cellulit perfecta i lirene. Są tanie i zawsze na mnie działały, to po co mam przepłacać
Ewi, moim zdaniem najlepsza dieta, to taka, w której jest miejsce na wszystko, nawet na przyjemności. Po prostu załóż sobie, że 5 dni w tygodniu będziesz jadła zdrowo, a jak przyjdzie ochota na coś tuczącego, to pozwól sobie maksymalnie 2x w tygodniu. Każda przyjemność smakuje wtedy o 10x lepiej niż codzienne podjadanie!najgorzej wpaść w taki ciąg i codziennie zaspokajać swoje zachcianki, wtedy to ani nie jest przyjemne i do tego tuczy. A przy tej metodzie masz czyste sumienie i jesteś zadowolona, bo nie musisz niczego sobie odmawiać. Po prostu czekasz do tego dnia, który będzie przeznaczony na uczty i nie możesz się doczekać
![]()

co dla mnie oznacza nadrobienie tyc 5 dni postu
... i jestem pewna ze jak teraz przez 2 dni bym jadła to wszystko z czego zrezygnowałam na poczet utraty wagi pas znów mi sie poszerzy................
a swoja droga to az mnie korci zeby ten system zastosowac tylko szlag mnie trafi ja znów urosnę