reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Obiecuje że postaram sie w tym tygodniu spakować :-) !!

hehe a wiecie co do mnie wieści dochodza że jak się kaopcie spakuje do torby szpitalnej to zaraz po tym sie idzie do szpitala hehe brednie jakieś ;-)

reklama
Dziewczyny ja mam takie moze troche glupie pytanie: jak ten rozek prac? On sie nie popsuje? Tzn to co jest w srodku, to wypelnienie czy sie nie popsuje?

ja tez mam kapcie od poczatku w torbie i nadal w domka jestem..no oby nie wykrakac i jeszcze troche:-)

kasiu co do rozka to jesli masz ten z tym wkladem to wklad jest wyciagany..ja nie dawno odkrylam tam zameczek :-D w niektorych sa rzepy poszperaj i wyciagnij srodek ...chyba ze masz zwykly np polarkowy to normalnie :-)

ja muszę się też zmobilizować i pakować walizę....ostatnio źle się czuję to nie wiadomo co jak:confused:

a co do tego że jak się spakuje to zaraz do szpitala to bym nie wierzyła.... znajoma była spakowana 2 miesiące przed porodem i na dodatek urodziła 3 tyg po termnie hihihi

Nie mam polarkowego i nie mam tez takiego z wyciaganym wkladem bo wlasnie go porzadnie obejrzalam i nie ma mozliwosci wyjecia wypelnienie. To jest taki kolorowy rozek z takiego materialu jak posciel a w srodku jest taki jakby puch albo watka...:dry:

a moja dzidzia w nocy to chyba wogle nie śpi... a w ciągu dnia to ma chyba ze dwa razy czkawkę, o biedaczek jak się namęczy :confused:

jestem ciekawa czy Wasze dzieciątka mają czkawkę? moje maleństwo od kilku dni to niemal, że co dzień po kilka razy ....jak jest u Was?:confused:

moj broj ma czkawke szczegolnie jak mamusia chce isc spac maly zlosliwiec;-) a powaznei bardzo czesto ma...dzis naprzyklad jak zjadlam loda w dzien....a na ogol jest to godzina 22/23 ...z tego co sie orientowalam to maja czkawke od slodkich wod jak lykna za duzoo i od zassania paluszka swojego :-D
ciekawe czy tez ich to tak meczy jak my dorosli mamy czkwake...ja jej starsznie nie liubie miec;-)

reklama
Tak sie sklada ze moja mala tez miewa czkawke dopiero od kilku dni. A juz myslalam ze ja po prostu nie umiem jej rozpoznac:laugh2: . Podskakuje wtedu brzusio ze nie wiem!

Do góry