Witam, a jak odczuwacie ruchy dzidzi w ostatnich dniach ciąży? Jestem w 39 tc, a mój Malejtas raczej się "przemieszcza" niż kopie, ale przecież w tych ostatnich tygodniach dzidzia ma już bardzo mało miejsca na swoje ekscesy i ćwiczonka
Wypina się strasznie i wypełnia chyba każde wolne miejsce w brzuszku. Wierci się okropnie, czasem potrafi nieźle zawalić. Rzeczywiście nie kopie teraz, bo nawet nie ma jak się zamachnąć
(choć nie powiem, bo niestety czasem mu się uda, a wtedy to już się skręcam). Ogólnie mówiąc ciężko z nim trochę.. nadpobudliwy jest chyba jakiś. Przez całą ciążę wariował jakoś bardziej intensywnie. Mam wrażenie, że w ogóle nie śpi. Piszą, że powinien mi już z pod żeber schodzić, bo niby się obniża, a on coraz się większy robi i coraz bardziej mi pod nie włazi, tak więc chodzę jak kołek, żeby go nimi nie dźgać
Dodam jeszcze, że jego ruchy są jakieś takie szybkie i zaskakujące momentami, że się zastanawiam co on takiego tam robi. Zaczynam się szczerze obawiać, jak ja tego klocucha niegrzecznego urodzę.
On za to pupę wypina na boki hehe, tak że mam swój brzuch z przodu i wielką pupę na boku. Drugi bok za to pusty, więc muszę się tak w niego wyginać, żeby się zmieścił tam, gdzie się wypina.