Ewitka
Majowo-lutowa mama
Pyzunciu no to trafił ci się kochliwy synuś. A czemu zmienialiście żłobek? To jest już ten wakacyjny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyzunciu no to trafił ci się kochliwy synuś. A czemu zmienialiście żłobek? To jest już ten wakacyjny?
), o spaniu samej oczywiscie mowy nie ma, wymusza wszystko krzykiem itp itd...Kolezanka sama przyznaje ze jej coreczke jest rozwieziona ale jednoczesnie nie robi nic zeby z tym walczyc... 
Mozecie sobie wyobrazić moja reakcje, skoro wiecie juz jak reaguje na przyzwolenie na klapsy. ;-)
No ale oczywiscie ma sie za dobra matke, ktora nie bije dziecka - "niech sie zajmą tymi, ktorzy maltretują dzieci" - no coz.............
Ciekawa jestem co to będzie później oby z aniołka nie wyrósł diabełek 
Będę się mocno starać.dla mojego dziecka najwieksza kara jest wyproszenie jej pod drzwi. NIe daje w ogole klapsow, nie ma takiej potrzeby w ogole.
Tym fajniej, ze masz takie podejscie do bicia, bo ponoć jak dziecko było lane, to i jako dorosły będzie lało 

, wczoraj jak go wziełam z piasku bo pora byla do domu to wyginanie, krzyk i awantura na całego:-( wzięlam go wsadziłam do wózka i poszłam z miejsca zbrodni bo jak zaczełam mu tłumaczyc chciałam przytulić, dać picia było jeszcze gorzej
zasnął po dwoch minutach w wózku
. Przebieranie tez masakra tak sobie dupcie odparzył przy tej biegunce że aż mial ranki i wiem ze każda zmiana pampersa okropnie go bolała a teraz już się wszystko ładnie pogoiło ale on sobie tak to utrwalił że jak go klade na przebierak albo odpinam spodnie to krzyk niesamowity

. Także u nas nieczesto ale się jednak zdarza ze mały bardzo sie buntuje:-(.