reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wynik progesterunu

Aleksandra96

Zaangażowana w BB
Hej dzisiaj 10 dpo.. mam lekkie bole brzucha i zaczęłam plamić.. rano pobrana krew na progesteron i taki wynik. Jak myślicie oest keszcze szansa na ciaze czy przez to plamienie dzisiaj nic z tego . Test ciązowy zrobiony dzisiaj negatywny. Kurcze mogłam pobrać tez betę ale posłuchałam męża a po co sprawdź sobie najpierw to :)

Załączniki

• Screenshot_20251126_130417_OneDrive.jpg
    Screenshot_20251126_130417_OneDrive.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Hej dzisiaj 10 dpo.. mam lekkie bole brzucha i zaczęłam plamić.. rano pobrana krew na progesteron i taki wynik. Jak myślicie oest keszcze szansa na ciaze czy przez to plamienie dzisiaj nic z tego . Test ciązowy zrobiony dzisiaj negatywny. Kurcze mogłam pobrać tez betę ale posłuchałam męża a po co sprawdź sobie najpierw to :)
Jak dla mnie to progesteron spada i przyjdzie miesiączka.

To w sumie za wiele nie wnosi to badanie.
A miałaś monitoring owulacji czy na podstawie kalendarzyka wyznaczyłaś ją?

Na podstawie testow owulacyjnych .15 listopada mialam pik

Załączniki

• 20251115_114001.jpg
    20251115_114001.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 14
Czyli owulacja zapewne 17 listopada (przypuszczalnie +/- 1 dzień).
Trochę bez sensu wydane pieniądze na ten progesteron.
Już lepiej zrobić w terminie @. Betę i progesteron.

reklama
Do góry