reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań laboratoryjnych

Aaa... Rozumiem :happy:
Mam nadzieję, że już bardziej Ci się nie skraca? Co ile gin o sprawdza? Bo pisałaś, że następne usg dopiero w maju... Na macanta wystarcza?

reklama
Nie skraca sie juz i moja gin dodatkowo twierdzi że usg nie jest w stanie ocenić tak jak macanko czy wiotkość szyjki się zmienia a długośc jest w stanie kontrolować , wiesz nie jest tak strasznie u mnie jeszcze bo o siebie dbam i sie nie przemeczam, więc generalnie chyba nie ma sie co martwić, jak zauwazyłam cos niepokojącego(syndrom tampona) to od razu do szpitala poleciałam...:tak: wiec tez po swojemu trzymam reke na pulsie:D

No tak - to już rozumiem, czemu na "tampon" tak zareagowałaś :tak:
A jeśli mogę zapytać - czy sprawdzanie długości/twardości szyjki (macanko) jest dla Ciebie nieprzyjemne/bolesne? Tak pytam, bo dla mnie to każdorazowo strasznie nieprzyjemne i bolesne badanie - choć ponoć wszystko jest ok :baffled:

No nie jest to dla mnie przyjemne, wolałabym żeby jakiegoś nawilzacz uzywała, ponadto boje sie jak druga ręką z zewnatrz naciska i jest to "bolesne" - ona nie robi tego mocno ale wszystkie intymne okolice sa teraz tak wrazliwe...:-(

Uspokoiłaś mnie - nie żebym się cieszyła, że Ciebie też boli, no ale normalniej się czuję. Bo ostatnio bolało mnie dość mocno podczas badania :baffled:

Esia jestes ZUPEŁNIE NORMALNA, kochana wszystko jest z nami ok tylko cieżarne jestesmy:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:
ps. a jak coś nie gra to jest ICH wina a nie twoja, cieżarna jest jak święta krowa, wiec jak boli na prawde mocno to go pogon żeby uważał:-p

dziewczyny nie to ze sie ciesze,ale mnie tez boli podczas badanka:-)

dobrze ze z Wami oki:tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie tez oki,szyjka trzyma,slyszalam tetno dzidziorka,jak bede zmeczona pracą to ma przyjsc po zwolnienie,tylko nie dostalam skierowania na glukoze no i chyba bede musiala sie upomniec lub dopisac se na skierowanku:-D

Dziewczyny mnie też boli podczas badania, ostatnio to aż jęknęłam z bólu, całe szczęście ze trwa to tylko chwilę i po krzyku, a w poniedziałek następna wizyta ufff.

reklama
Kurna dzis cukier na czczo 112 ,a nie moze przekroczyc 95 jak tak daej bedzie rósł mimo diety to szpital i insulina:wściekła/y:

Do góry