Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
5-6 tydzień, za tydzień umów się do ginekologa, powinnaś juz zobaczyć swojego maluszkaHej czy ktoś miał podobny wynik beta-HCG 1983,26 mIU/ml jakaś interpretacja ?
ale jak to możliwe że byłam na usg narządów rodnych 16.08 i nic nie było wiadomo i stwierdzenie że mam zespól policystycznych jajników bo liczne pęcherzyki ;/5-6 tydzień, za tydzień umów się do ginekologa, powinnaś juz zobaczyć swojego maluszkagratki
![]()
Możliwe , że jeszcze nie bylo widac na usg , ale teraz już powinnoale jak to możliwe że byłam na usg narządów rodnych 16.08 i nic nie było wiadomo i stwierdzenie że mam zespól policystycznych jajników bo liczne pęcherzyki ;/
no pojdę w poniedziałek powinno rosną a może to nie ciążaPowtorz tez bete za dwa dni, sprawdzisz sobie,czy przyrasta prawidlowo.
Przyrost ladny, taki jak sie nalezy, po 48 godz sie podwoiła, wiec wszystko w normieWitajcie, ja się zastanawiam czy nie mam bliźniaków. Cykl wypadałby mi 30 dniowy. Okres miałam dostać 26.08. Beta hcg u mnie wygląda tak:
23.08 - 190,760 trzy dni przed spodziewana miesiaczka
27.08 - 1310, 47 dzień po spodziewanej miesiączce
29.08 - 2762,34 trzy dni po spodziewanej miesiączce.
Powiedzcie co myślicie o tych wynikach.