Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez jest taka możliwość. W piątek będę wiedziała coś wiecejMoże torbiel się wchłania samoistnie? Nie wiem, naprawdę najlepiej poradzić się lekarza
Tak, torbiel może produkować beta hcgWitam, zrobiam 4 testy ciazowe i wyszly pozytywne. Wybrałam sie do ginekologa, stwierdził, że mam 4,6cm torbiela na jajniku (dał skierowanie do szpitala). Poszłam na badanie krwi beta HCG wynik 21,5. Czy możliwe że torbiel przyczynił się do wyższego wyniku beta?
hmmm, jak powtórzę badania i będę wyższe to mogę stwierdzić, że jestem w ciąży?Tak, torbiel może produkować beta hcg
Nie jestem lekarzem więc nie mogę Ci na to pytanie odpowiedzieć , myślę że powinnaś udać się do specjalisty.hmmm, jak powtórzę badania i będę wyższe to mogę stwierdzić, że jestem w ciąży?
20 dzień cykluNie jestem lekarzem więc nie mogę Ci na to pytanie odpowiedzieć , myślę że powinnaś udać się do specjalisty.
Napisałaś wynik bety ale nie napisałaś, który to dzień cyklu itp. Ciężko powiedzieć naprawdę.
A ilu dniowe masz cykle? Bo nawet jak standardowo 28 to test jeszcze by nie wyszedł.20 dzień cyklu
To bardzo wcześnie, kiedy powinnaś dostać miesiączkę?20 dzień cyklu
Miesiączke mam dostać 27-28To bardzo wcześnie, kiedy powinnaś dostać miesiączkę?