Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez jest taka możliwość. W piątek będę wiedziała coś wiecejMoże torbiel się wchłania samoistnie? Nie wiem, naprawdę najlepiej poradzić się lekarza
To jeszcze 10 dni, myślę że faktycznie najlepszym rozwiązaniem jest powtórzenie badania i wizyta u lekarzaMiesiączke mam dostać 27-28
Mam 2 letnia córeczkę. Torbiela mam 1 raz. Nie ukrywam, ze się boję. Dlatego też idę do 2 ginekologa. Tam gdzie chodziłam to mi powiedział, ze mam torbiela i dał skierowanie do szpitala. Nic nie wytłumaczylPS. Miałam torbiel na jajniku w 1 ciąży. Wchlonął się sam.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeMam 2 letnia córeczkę. Torbiela mam 1 raz. Nie ukrywam, ze się boję. Dlatego też idę do 2 ginekologa. Tam gdzie chodziłam to mi powiedział, ze mam torbiela i dał skierowanie do szpitala. Nic nie wytłumaczyl
dziękuję bardzoTrzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
Może torbiel się wchłania samoistnie? Nie wiem, naprawdę najlepiej poradzić się lekarzaCześćbyłam dzisiaj na beta HCG wynik to 5,6. Spadek. Orientuje się ktoś co oznacza spadek HCG przy torbiela jajnika?
Ja w drugiej ciąży miałam torbiel 3,5cm i dostałam tylko informacje że torbiel w trakcie ciąży powinna się wchłonąć i nie zagraża dziecku. Wydaje mi się że w Twoim wypadku albo była to ciąża biochemiczna i stąd pozytywne testy i beta, albo rzeczywiście tak jasini pisze było to spowodowane torbielą i wtedy jest to poważna sprawa którą trzeba skonsultować z lekarzem. Tak się zastanawiam bo mój lekarz przy torbieli kazał mi jeszcze zrobić badanie z krwi na markery nowotworowe, Twój tego Co nie zlecił?Cześćbyłam dzisiaj na beta HCG wynik to 5,6. Spadek. Orientuje się ktoś co oznacza spadek HCG przy torbiela jajnika?
Nic nie zlecił. Idę w piątek do innego ginekologaJa w drugiej ciąży miałam torbiel 3,5cm i dostałam tylko informacje że torbiel w trakcie ciąży powinna się wchłonąć i nie zagraża dziecku. Wydaje mi się że w Twoim wypadku albo była to ciąża biochemiczna i stąd pozytywne testy i beta, albo rzeczywiście tak jasini pisze było to spowodowane torbielą i wtedy jest to poważna sprawa którą trzeba skonsultować z lekarzem. Tak się zastanawiam bo mój lekarz przy torbieli kazał mi jeszcze zrobić badanie z krwi na markery nowotworowe, Twój tego Co nie zlecił?
Tez jest taka możliwość. W piątek będę wiedziała coś wiecejMoże torbiel się wchłania samoistnie? Nie wiem, naprawdę najlepiej poradzić się lekarza