Justi1234
Fanka BB :)
W 5 dniu cyklu zrobiłam wyniki hormonow, wstawiam zdjęcia. Progesteron 7 dni po owulacji miałam 5,4. Cykle mam nieregularne. Co myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W 5 dniu cyklu zrobiłam wyniki hormonow, wstawiam zdjęcia. Progesteron 7 dni po owulacji miałam 5,4. Cykle mam nieregularne. Co myślicie?
Wiem wlasnie o tym czytałam. Czy to się jakoś leczy?Ja jeszcze dodam, że stosunek LH do FSH powinien wynosić ok 1. U Ciebie jest mniej - a to może świadczyć o niewydolności przysadki.
Wiem wlasnie o tym czytałam. Czy to się jakoś leczy?
Zależy od lekarza. Mój twierdzi, że lh musi być niższe od fsh i tego stosunku już się nie liczy, bo to jakaś stara szkoła.Ja jeszcze dodam, że stosunek LH do FSH powinien wynosić ok 1. U Ciebie jest mniej - a to może świadczyć o niewydolności przysadki.
Zrobiłam badania hormonów. Mam niedoczynność tarczycy i biorę euthyrox 50 a TSH wysokie. Stosunek LH do FSH 0.55 Co z tym robić? DoradzcieZależy od lekarza. Mój twierdzi, że lh musi być niższe od fsh i tego stosunku już się nie liczy, bo to jakaś stara szkoła.