• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyniki z USG i pappa

Havana1995

Fanka BB :)
Odebrałam dziś wyniki martwi mnie te ryzyko porodu przedwczesnego 1:206 i te łożysko nisko na tylnej ścianie co o tym myślicie? Przy odbiorze Pani mówiła mężowi że wszystko jest ok... Czy jest się czym martwić ?
IMG_20240704_150718.jpg

reklama
Wg mnie masz bardzo dobre wyniki, ja mogę powiedzieć, że mi wyszło ryzyko samoistnego porodu 1:35, a jestem obecnie w 38 tygodniu ciąży i nic nie zapowiada się, aby poród rozpoczął się w najbliższych dniach. Oczywiście byłam pod kontrolą lekarza, brałam acard, duphaston i większą dawkę magnezu. :)

Wg mnie masz bardzo dobre wyniki, ja mogę powiedzieć, że mi wyszło ryzyko samoistnego porodu 1:35, a jestem obecnie w 38 tygodniu ciąży i nic nie zapowiada się, aby poród rozpoczął się w najbliższych dniach. Oczywiście byłam pod kontrolą lekarza, brałam acard, duphaston i większą dawkę magnezu. :)
U mnie ten Sam zestaw acard duphaston magnez forte w większej ilości jeszcze ciekawe co z ciśnieniem u mnie za dwa tygodnie wizyta i może być tak że leki będę mieć włączone

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry