reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wypadanie włosów! Proszę o pomoc

Casablanca7

Fanka BB :)
Witajcie
Doradźcie proszę co pomoże na wypadanie włosów, zaweze mi wypadały, ale dslo się przeżyć, natomiast od jakiegoś czasu tak z dnia na dzień zaczęły wychodzić kłębami,już boję się ich czesać. Zrobiłam panel badań i wszystko ok. Z witaminami,tarczyca itd. Co mogę jeszcze zrobić żeby przestały wypadać,bo jestem załamana?
Pozdrawiam

reklama
Czym się czeszesz?
Jakiego używasz szamponu, odżywki?
Jaką masz kondycję włosa?

Czy wlosy przetłuszczają się u nasady? Często ten typ wlosow wypada.

reklama
Ni tylko szampon na łysienie mężczyzn tak jak napisałam jest wiele rodzajów tych szamponów mogą być przeciwłupieżowe mogą być na inne dolegliwości...
Mnie bardzo włosy wypadły przy kp, a że nie miałam ich nigdy zbyt gęstych to wyglądało to kiepsko.
Natknęłam się na szampon Alpecin w drogerii i dla mnie działa.
Włosy tak dużo nie wypadają i mam mnóstwo ‘baby hair’, i jakoś mniej się przetłuszczają.
Podaję link do produktu ponizej

Do góry