reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

reklama
a ja to tez bede pakowac torbe do szpitala.. taką awaryjną( bo do kliniki dla dzidziusia nic nie musze.. i dla siebie tylko kosmetyki i pizamke i klapeczki ) ale tak jak przy Tomku spakuje Torbe jak do szpitala.. i pozniej jak juz minie mi 37 tydz.. to ją rozpakuje o te zbedne rzeczy :)

jeśli chodzi o termometr to większość szpitali wymaga posiadania swojego. Odkąd wycofali termometry rtęciowe to szpitale mają z tym problem....

na szczęście w moim wybranym szpitalu nie trzeba mieć termometru.i ja w końcu zaczęłam się pakować:tak: zbuntowałam się rodzince,która uważała ze jeszcze za wcześniej i dziś zrobiłam stosowne zakupki.zostały jeszcze pieluszki i mokre chusteczki:-)

Dziewczyny a planujecie zakup takiego termometru 1 sekundowego do domu?? a jesli nie to bedzie mierzyc temp. pod paszką dzidzi takim elektrycznym ale normlanym?? Bo ja sie zastanawiam nad zakupem tego 1 sekundowego tylko one sa drogaśne i sama ie wiem co robić...

mi kolezanka kupila taki 10w1, fajny bo jest pomiar pomieszczenia, mozna tez do butli przylozyc i sprawdzic. ale dla mnie i tak rteciowy to rteciowy i zaden sie z nim nie równa- niestey nie mam w domku:(

reklama
Do góry