reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Katka, ja zamówiłam w aptece (doz) majty firmy horizon, ale wg mnie sa takie sobie.

zamuqazu.jpg

Na szczescie z poprzedniej ciąży mam jescze majty seni i musze przyznac ze były bardzo wygodne, tylko mocno zabudowane.
W rossku widziałam majtki canpola ale nie wiem jak sie noszą bo ich nie miałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Katka, ja miałam takie:
ImageUploadedByTapatalk1401284448.208684.jpg
Tylko mam wrażenie ze te moje podciagaly sie duzo wyżej nad pępek.

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1401284448.208684.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1401284448.208684.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 43
No wszystkie sa mega seksowne :)
Ja tylko odradzam te zielone flizelinowe bo skora nie oddycha w nich.

Pola canpol też ma fizelinowe, tylko białe. Trzeba czytać, czy to siateczkowe, czy nie, jak siateczkowe to brać:tak:

Oczywiscie mam na mysli tylko siateczkowe, innych nie biorę nawet pod uwagę. U mnie w rossku nie widziałam flizelinowych, a siateczkowe wygladaja tak:
tunyseja.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1401285177.766377.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1401285177.766377.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
ja kupiłam te w rossmanie, wyglądają na takie co ujdą. te z apteki to te spodenkowe mi odpowiadały, za to te drugie wyrzuciłam

reklama
Dziewczyny czy zaopatrujecie sie juz teraz w termoopakowanie? I w chustę do noszenia malenstwa? Jaka chusta jest polecana?

Do góry