reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja mam stół tylko jeden , w salonie. Nie wyobrażam sobie angażowania całego mieszkania w kąpiel dziecka. U nas małe urzęduje głównie w sypialni, co latem jest dobre bo tam najchłodniej. Potem jak już kumate się robi to w salonie, razem z nami.

To ja mam ławę w salonie ;)

U nas dziecko tam gdzie my będzie spać więc wszystko dla dziecka będzie w sypialni. Kąpiel też w sypialni. Moim zdaniem bez sensu kąpać w jednym a potem odkładać do innego pokoju.

reklama
ja mam zwykla wanne +stojak (dla mnei super)

bezdiemy kapac w lazience+higiena+ubranie dziecka (ew.ubranei w sypialni) i na cyca do sypialni,juz kiedys na synka wszytsko do kuchni pzrenosilismy,dziekuje bardzo:no:

My mamy małą łazienkę i też kupiliśmy wannę ze stojakiem bo będziemy małego kąpać w sypialni żeby wszystko było od razu:)

Bawelniane ubranka i pieluchy piore w proszku Lovel. Kocyki, reczniki czy rozek w plynie.

Ja jeszcze nie mam konceptu, gdzie bedziemy kapac malego. Bede dopiero myslec.

reklama
Do góry