reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Pchełko, super ubranka, takie słodziutkie :-)
anila, pajac, to takie ubranko w całości z rękawami, rozpinane wzdłuż, zazwyczaj od szyjki, a śpiochy to takie jakby na szelkach są, bez rękawów i do nich można założyć body lub kaftanik.
Ja muszę tylko dokupić dla małej jakie s 3 pajacyki z welurku na cieplejsze dni, takie wyjściowe, bo te co mam to raczej po domu są.

reklama
white super sweterek
pchła przepiękne ciuszki :-)
Nie mogę się doczekać aż moje po nowym roku wyciągnę. Muszę też wykombinować gdzie uprane i uprasowane składać by Mały nie wyciągał, inaczej robota będzie w kółko macieja.
Co do laktatora, to polecam medelę elektryczną. Na początku miałam ręczny aventa, miał chyba zły rozmiar bo strasznie sobie pierś uszkodziłam. Medela mi pomogła i na rozpędzenie laktacji i przy utrzymaniu. Mały dopiero po miesiącu chwycił pierś, później też się przydawał.

Pchła niezłe polowanie

ja wczoraj zniosłam ze strychu, mam dwie kupki, od 56 do 68, a druga na 74, są równe:szok:, praktycznie nie mam ciuszków na 62, i tylko 2 pajace i 2 śpiochy z tych najmniejszych rozmiarów, więc coś trzeba będzie dokupić. Prać zamierzam w lutym, chyba że nie wytrzymam:rofl2:

Pchełka słodkie ubranka a kapciuchy obłędne:-)

No właśnie- kiedy robicie wielkie pranie??? Bo ja nie wiem czy w styczniu to nie za wcześnie???:confused:
I w czym pierzecie- proszek( lovela?/inny?):confused: czy płatki mydlane?:confused: A może płyn jakiś? CO jest teraz na topie że się tak wyrażę?:-D
3 lata temu była lovela, a ja prąłam w płatkach bo niby najlepiej na początku bo nie uczulają w ogóle (tylko, że mimo iż je w gorącej wodzie rozpuszczałam to i tak zepsuły mi pralkę:wściekła/y:)

reklama
Ja będę prała w Loveli :) proszku lub płynie a kiedy? pewnie w połowie lutego :) co by wszystko w razie w Łuki miał już poukładane i przygotowane a torba grzecznie czekała na wyjazd do szpitala

Do góry