reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Izunia, tak wracając do wózków, jeżeli chciałabyś quinny a polecam z pełną odpowiedzialnością to proponuję speedi sx, co prawda kolory nie są takie superaśne i nie wyglądają tak odjazdowo- kosmicznie, ale są mega wygodne i naprawdę porządne :tak:

reklama
Dorotko juz mam swój typ i chyba pozostane wierna do rozwiązania :tak: ale dziękuje za rade, przyda sie na pewno, jak nie dla mnie to dla kolejnej mamuśki :-)

hej :) a ja w sumie miałam zostawić wózek po Mai i kupić potem samą spacerówke ale.... spacerówka którą chciałam kupić kosztowałaby mnie tyle co wózek 2w1 i sprzedaje Majusi wózek ;P
tylko fotelik zostawiam :p

a moim priorytetem jest teraz ten VECTOR 4 ESPIRO 2W1+ZOBACZ FILM+WYSYŁKA+GRATISY (2741104330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i raczej zdania szybko nie zmienie :p wiem co mi nie pasowało w starym wózkiem a ten przedsatawia sie jak narazie idealnie
jutro mnie mąż podwiezie do sklepu, ale nie wiem czsy tam będa te wózki :p mam nadzieje ze tak i sobie obejrze :D

Królewna moja koleżanka dla swojej córci miała ten wózek, bardzo sobie chwaliła, że lekki i wygodnie się prowadzi. NAwet chciała mi go pożyczyć, ale woleliśmy mieć swój.

krolewna, fajna kolorystyka, ale nie wiem dlaczego przerażają mnie mniejsze kółka z przodu :dry:

wiesz co mnie tez przerażały, ale tak na prawde miałam wielkie koło w wózki Mai i nie było mi to niezbędne, po lesie nie jeżdżę, jedynie czasem jest problem z takimi kołami jak chodnik nierówny, ale nie będziemy na żadne wycieczki leśne chodzic bo nie mamy gdzie, a żeby pojść na plac zabaw czy pojechać do centrum handolwego to wielkich kół z przodu mi nie trzeba

poza tym jest tez wersja z kołami pompowanymi z przedu, chyba 100 zł droższy, ale chyba wybiore jednak ten
mam tez koleżanke która sobie chwali ten wózek
dla mnie wazniejsze od dużych kółek jesto żeby z przedu kółka były skrętne z mozliwością blokady, bi jakby nie były skrętne to nawet bym na wózek nie patrzyła :p

no o skrętnym przednim to nawet nie wspominam i koniecznie z blokadą :tak: no my to po wsi, po lesie najczęściej będziemy jeździć, a jak do Warszawy do Mamy pojadę to niestety też musze liczyć się z nierównością chodników :sorry:

reklama
krolewnazmarcepana; nie wiem jakie masz podejscie do forow ale poczytaj moze jeszcze opinie o nim na wozkomanii. Z wygladu bardzo fajny ale oceny ma przerazajace... :-(

Do góry