reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

krolewnazmarcepana dziękuje!
My mieliśmy od dziadków ale trochę lipny i się zepsuł. Sąsiedzi grzeją i młody ma rurki ciepłe w pokoju i okropnie suche powietrze. musze coś pomyśleć

w ogóle przepraszam bo myślałam że jestem w wątku zakupowaym a nie wyprawkowym :sorry2:

a nawilżacz tez moze byc do wyprawki :D
spróbuj z tym na kaloryfer, widziałam teraz są w lidlu
ale w marketach pewnie kupisz bez preoblemu
bo po co wydawac na elektryczny jakis jak moze ten sie sprawdzi :) no chyba ze nie bedzie wam odpowiadac to wtedy sie rozejrzysz :)
czasem najprostsze rozwiązanie jest najlepsze :)

reklama
my mamy nawilżacz elektryczny Venty- drogi, ale dobry, fakt faktem, że używany był tylko w mieszkaniu, teraz w domu, gdzie powierzchnia większa i dużo lepsze powietrze nawilżacz leży na strychu, używaliśmy go tylko po remoncie, zaraz jak się wprowadziliśmy i jeszcze było sucho od tynków, tak więc zgadzam się z krolewną, że w mieszkaniu wystarczającym nawiżaczem są te zawieszane na kaloryfer, ogólnie w małych pomieszczeniach w sumie te zdają egzamin na 5...ja czasem jak gorąco i sucho to zawieszam na kaloryfer zawieszam zmoczoną szmatkę, ręcznik czy tetrową pieluchę :-)

Ella - my mieliśmy identyczny i właśnie mierzył jak chciał. Kupiliśmy taki jak u teściowej w szpitalu i też mierzy różnie, a był dwa razy droższy. I mierzymy zawsze w tym samym miejscu tzn. staramy się, bo np. trzeba by było strzelać zawsze w identyczne miejsce, a to nie zawsze łatwe. A cm obok to już nam inaczej pokazuje temperaturę :/

pchła no to super :) fajnie że sie spodobały :-)
klaudia ja juz mam pełną listę z ubrankami od nich, które mam zamiar kupic :-) za każdym razem jak je oglądam, nie moge sie powstrzymac żeby czegoś nie wziąć :-D

Pościel dla Julki mamy taką, i naprawde jest super, zero zmechaceń itp przez 2 lata, także nie jest źle DISNEY KUBUŚ * HELLO KITTY POŚCIEL.3-EL.100 x 135 (2793650377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., mamy dwie z Kubusiem Puchatkiem i tą ciemniejszą z Hello Kitty, wszystkie rewelacyjne !!!

Ostatnia edycja:
my termometr mamy taki
TERMOMETR AQUA THERM 14W1|NIEMIECKI|CERTYF.|ORYGIN (2784698286) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i nawet bylismy zadowoleni, ale teraz podczas choroby, jak sama sobie mierzyłam temp. to mi wychodziło na nim 38C, a na zwykłym rteciowym miałam 39C.

Moja mała na szczęscie nie ma tendencji do wysokich gorączek, bo ja temu termometrowi już nie ufam i jak czuję po dotyku, że jest goraczka, to sprawdzam tez rteciowym, ale wiadomo - przy salwach wrzasków:sorry2:

Izunia
posciel przepiękna, zwłaszcza kubuś puchatek mi sie podoba.
Dla mnie pościel drukowana jest dużo fajniejsza niz haftowana, bo te hafty zmieniają sie po praniu. Ja mam jeden komplet drukowany i jeden haftowany z babys'zone i wole tą drukowaną.
Baby's Zone - producent pościeli dziecięcej, materace dla dzieci
moich wzorów już nie ma.

zonqa
ja kupiłam otulaczek w tk maxx, taki kocykowy, bo ten z mothethood jest chyba cienki - z flanelki

reklama
Do góry