reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
white: ja nie mam zabudowanych boków, ale znajoma ma i nie słyszałam nic o ich złym lub dobrym wpływie
mysle ze akurat to nie ma znaczenia 
Aneta: jakim cudem mieścisz ubrania dziecka w tej szufladzie ??
ja własnie po to kupiłam z szufladą .. z zamiarem trzymania tam ubranek ale jest mega niefunkcjonalana ta szuflada ;/ jakbym miała zmieścic tam ubrania Mai to chyba bym musiała miec kilka takich szuflad
choć ona wcale nie ma duzo ubrań
w tej szufladzie da sie położyć góra dwie bluzki jedna na drugiej bo jak jest więcej do zawadza przy wsuwaniu
((((
a co do pościeli z ikei, ja mam dla nas, w dotyku i po praniu ok, ale szybko się targa
nam sie poduszki potargały ;p nie wiem jak ta dla dzieci, ale mam zamiar Mai kupić w najbliższym czasie
Pchła: ja miałam taką lampkę duszka, tylko akurat z innej firmy ;p kompletny brak zainteresowania dziecka do tej pory
haha
a co do poduszki i kołdry, ja będe miała na pewno, Maja spała cały czas pod kołdrą, teraz jej sie coś poprzestawiało i całą noc śpi odkryta
a nad śpiworkiem sie zastanawiam.. sama nie wiem czy warto zamiars kołdry
ja jestem jak najbardziej za wątkiem z pokoikami
a rzeczy które mam dla dzidzi już wklejałam
)
ja dopiero jak pojade do teściów to mi mąż zniesie ubrania po Mai i będe brac to co sie przyda a reszte dokupie
Aneta: jakim cudem mieścisz ubrania dziecka w tej szufladzie ??

a co do pościeli z ikei, ja mam dla nas, w dotyku i po praniu ok, ale szybko się targa

Pchła: ja miałam taką lampkę duszka, tylko akurat z innej firmy ;p kompletny brak zainteresowania dziecka do tej pory
a co do poduszki i kołdry, ja będe miała na pewno, Maja spała cały czas pod kołdrą, teraz jej sie coś poprzestawiało i całą noc śpi odkryta
a nad śpiworkiem sie zastanawiam.. sama nie wiem czy warto zamiars kołdry

ja jestem jak najbardziej za wątkiem z pokoikami
ja dopiero jak pojade do teściów to mi mąż zniesie ubrania po Mai i będe brac to co sie przyda a reszte dokupie
K
krolewnazmarcepana
Gość
white : gdzie kupiłaś ten rożek ??
Królewno, jakoś dajemy radę. Nie jest łatwo, bo Filip ma dużo ubrań w niej, a jeszcze więcej pochowanych w wielkim plastikowym pudle schowanym za szafą. Ale nie powiem, że nie marzy mi się taki pokoik dla dzieci z szafą, komodami, mebelkami tylko dla dzieci. Może w następnym rokiem nam się to udaAneta: jakim cudem mieścisz ubrania dziecka w tej szufladzie ??ja własnie po to kupiłam z szufladą .. z zamiarem trzymania tam ubranek ale jest mega niefunkcjonalana ta szuflada ;/ jakbym miała zmieścic tam ubrania Mai to chyba bym musiała miec kilka takich szuflad
choć ona wcale nie ma duzo ubrań
w tej szufladzie da sie położyć góra dwie bluzki jedna na drugiej bo jak jest więcej do zawadza przy wsuwaniu
((((
a co do pościeli z ikei, ja mam dla nas, w dotyku i po praniu ok, ale szybko się targanam sie poduszki potargały ;p nie wiem jak ta dla dzieci, ale mam zamiar Mai kupić w najbliższym czasie

Iśku, no właśnie mi się wydaje że rożek może być za luźny. Ja pamiętam jeszcze jak siostra swojego synka owijała w kocyk, tak szczelnie, a nasz tata komentował to że głupio robi, że dziecku na pewno jest niewygodnie, bo tak ciągle leży spętany. A jednak dzieciom tak najwygodniej, już nie mówiąc o tym, że gdy mają jeszcze te odruchy w czasie spania, to się przez to nie wybudzają, a Filip często przez to wyrzucanie rączek się wybudzał.
Ostatnia edycja:
K
krolewnazmarcepana
Gość
Królewno, jakoś dajemy radę. Nie jest łatwo, bo Filip ma dużo ubrań w niej, a jeszcze więcej pochowanych w wielkim plastikowym pudle schowanym za szafą. Ale nie powiem, że nie marzy mi się taki pokoik dla dzieci z szafą, komodami, mebelkami tylko dla dzieci. Może w następnym rokiem nam się to uda![]()
ja byłam zachwycona tą szufladą w łóżeczku dopóki nie zaczęłam tam układac ubranek przed urodzeniem Mai hahaha

ja tez nie mam osobnego pokoju dla dzieci, my narazie czekamy na kase na dom
a tak to mamy salon z kuchnią i sypialnie takie ot mieszkanko, więc siłą rzeczy sypialnie będziemy mieć w 4 osoby, mamy tam juz jedną komodę ale planuje kupić drugą, taką małą z 3 szufladami bo kiepsko z miejscem na ubranka będzie..
Ha, ja taką komodę chyba na środku pokoju musiałabym ustawić, bo pokój strasznie nieustawny jest, a jest ogromny. Ja się zastanawiam, gdzie wstawię drugie łóżeczko, hehe.ja byłam zachwycona tą szufladą w łóżeczku dopóki nie zaczęłam tam układac ubranek przed urodzeniem Mai hahahamyślałam ze sie popłacze
![]()
ja tez nie mam osobnego pokoju dla dzieci, my narazie czekamy na kase na domahha niedoczkanie
a tak to mamy salon z kuchnią i sypialnie takie ot mieszkanko, więc siłą rzeczy sypialnie będziemy mieć w 4 osoby, mamy tam juz jedną komodę ale planuje kupić drugą, taką małą z 3 szufladami bo kiepsko z miejscem na ubranka będzie..
white_orchid
Fanka BB :)
white : gdzie kupiłaś ten rożek ??
w weekend w M1 byl kiermasz hand made'owy "Mamy dla mamy" i mozna bylo rozne cuda kupic :-)
ahhh piekne rzeczy tam byly
rozek mam od tej kobietki KALAMATI
a tu strona kiermaszu https://www.facebook.com/MamyDlaMamy?ref=ts&fref=ts
tu nawet moj rozek na zdjeciu (jeszcza zanim ja go dorwalam

Ostatnia edycja:
K
krolewnazmarcepana
Gość
o kurcze, szkoda ze nie wiedziałam
bo bym pojechała :/;/
ja zakładam nowy wątek pokoikowy
mam nadzieje ze sie zgadzamy co do potrzeby takiego wątku 
ja zakładam nowy wątek pokoikowy
Jak najbardziej, ja chętnie podpatrzę pomysły do skopiowaniao kurcze, szkoda ze nie wiedziałambo bym pojechała :/;/
ja zakładam nowy wątek pokoikowymam nadzieje ze sie zgadzamy co do potrzeby takiego wątku
![]()

reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
wątek założony
a ja pewnie sie pochwale pierwsza, choć w moim kąciku narazie tylko łóżeczko stoi hahaha 
Podziel się: