reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
ja za to na liscie wyprawkowej moge odhaczyc termometr :-)
dla siebie mielismy taki zwykly elektroniczny, ktory wkladalam pod jezyk i w zasadzie temperatura zalezala od tego w ktorym miejscu pod jezykiem go trzymalam i jak mocno go tym jezykiem sciskalam :-D wiec zal :zawstydzona/y:

dla maluszka wybralismy Thermoflasha na podczerwien i wydaje sie byc super ;) nawet zrobilam test i co minute mierzylam temperature na skroni u siebie i meza i ladnie pokazywal przy kazdym pomiarze ta sama, wiec chyba dziala jak nalezy :-)
do tego mierzy tez temperature innych powierzchni, wiec juz pobawilam sie w mierzenie temperatury wody wannie, naszego węża (;-)), piwa w kuflu itp. :-D

wczoraj za to bylam w H&M i sie troche zawiodlam... chcialam te bodziaki Product Detail | H&M PL i byly tylko na 86... wyprzedaze poki co kiepskie...
patrzylam tez na ciuszki ciazowe, bo chetnie dokupilabym sobie jakies drugie jeansy (jednak w jeansach w zimie najcieplej w tylek :-D). no ale niestety przecenione tylko takie kolorowe spodnie... sporo bo ze 129 na 40... no ale cienkie to i kolory takie, ze nijak mi do plaszcza zimowego pasowac nie beda :baffled:

za to w Cubusie fajne ciuszki wypatrzylam... ale wyprzedazowo to jeszcze marnie, a ja juz sie rozbestwilam i pelnej ceny nie place :-)

a ja dostałam już od koleżanki wór wielki ciuszków i wanienke na stojaku, niestety wanienka w kolorze jasnoniebieskim a u Nas z tą kinder niespodzianka nie wiadomo, dałam jej za to 100 zł a ciuszków opór...

ja mysle, ze ewentualna dziewczynka spokojnie moze miec niebieska wanienke ;-) w niebieskich ciuszkach tez moze przeciez chodzic ;) gorzej juz z chlopcem i rozem :-D

ja wlasnie zastanawiam sie czy kupowac na stojaku... lazienke mamy taka dosyc nie duza, wiec kapanie raczej bedzie w pokoju sie odbywalo. mamy stolik Ikeowy na ktorym spokojnie mozna by kapac, ale moze stojak wygodniejszy... hmmm

Zazdroszczę Wam, że macie wybrane kolory, czy nawet kupione wózki :-( Ja model wybrałam, ale z kolorem mam problem. Chciałabym ciemniejszą spacerówkę, ale nie mogę raczej brać spacerówki w jednym kolorze, a gondoli w innym. Zastanawiam się nad kolorem brązowym, ale nie wiem czy rózowy kocyk będzie pasował.
A tu link do dystrybutora wózków peg perego, są tam kolekcje 2013, ale bez cen.
Akord

white ciuszki na szczęscie są w kolorach biały, bezowe, kolorowe, bardzo mało jasnoniebieskich, także i tu i tu pasują :-) a co do stojaka to nakładałam wczoraj wanienkę i wyglada to obiecująco:tak:

Bishopka; do brazu najladniej bez, roz, turkus, blekit to fajny zestawieniowo kolorek :tak:
white; ja tez jestem rozbestwiona (choc procz 2 pjacy nic nie mam jeszcze), 5zł przecena w smyku mnie nie powala ;-) czekam na wiecej.

Dziewczyny a co sadzicie o bodziakach w endo? fajnie sa rozpinane ale czy gatunkowo na tyle dobre zeby 25zl/szt placic?

Dziewczyny a co sadzicie o bodziakach w endo? fajnie sa rozpinane ale czy gatunkowo na tyle dobre zeby 25zl/szt placic?

nie wiem czy przy tym rozbestwieniu cenowym warto (;-)), ale gatunkowo sa bez zarzutu ;) t-shirty tez bardzo fajnie sie spisuja:) btw pisze o relacjach znajomych, sama jeszcze nie testowalam :-)

co do wózka to ja od razu wiedziałam ze chce teraz ciemny i mam czarną gondole i szarą spacerówke, dla Mai miałam złoty a teraz zielony ciągle był brudny ;/ poza tym do ciemnego każdy kocyk pasuje :):) i potem łatwiej sprzedać niż np. wózek różowy :no:

co do endo: ja miałam dla Mai kilka ubrań z tego sklepu, niektóre super jakościowo inne po praniu sie wyrościągały hmm wiec sama nie wiem :p ogólnie lepsze były te welurowe niz te zwyłe body bawełniane

bishopka: jak dla mnie do brązowego jak najbardziej róż pasuje :) ładne zestawienie :)

ktoś pytał o apteczne zakupy ;P ja na pewno mam na liście spray do noska, octenisept, płyn do kąpieli np. oilatum czy cos, gaziki, coś do zakraplania i przemywania oczek i nie wiem co jeszcze bo liste mam w domu :p

ja sie wybieram na zakupy, ale prezentowe, kurcze tak sobie mysle ze dla dzidzi coś pokupuje po nowym roku zaraz
ja tez nie lubie przepłacać w sklepach i wole zaczekać na większe wyprzedaże bo nic na juz mi nie trzeba ;p a po co przepłacac :)

white: a jakie były kolory tych spodni w h&m ?? bo za taką cene to moze bym kupiłą, nawet po domu chodzic :D

reklama
Do góry