reklama
white_orchid
Fanka BB :)
Flanelki grubę i mięsiste, a okrycie kąpielowe o te po prostu boskie*BOBAS* Okrycie WIELOFUNKCYJNE z kapturkiem BOX (2905151820) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam takie, z osmiorniczka
w ogole dziewczyny bardzo dobry pomysl z wstawianiem linkow do srpawdzonych sprzedawcow, u ktoryc mozna zamowic hurtem rozne przydatne rzeczy
jak tak czytam co sie jada w niektorych szpitalach to tam gdzie lezalam na poczatku ciazy w sumie lux byl :-) no pomijajac juz makaron jako dodatek do miesa (wygladajacy jak ten w pomidorowce dzien wczesniej), a do tego lyzka buraczkow (makaron upackany w tych buraczkach wygladal i smakowal srednio

ciekawe jakie jedzonko bedzie tu gdzie rodze
Smile_
Antek, Franek i Staś
U mnie w szpitalu byly lazanki z kapuchą.. Na sniadanie raz bylo maslo orzechowe a'la nutella.. O diecie kobiety karmiacej nie mialam w ogole pojecia.. Jak mi maly zaczal plakac wieczorem i nie wiedzialam co zrobic to mnie pielegniarka zjechala, ze ma kolki, bo jem to co podają ^^. W szoku bylam. Baba mi wytlumaczyla, ze jedzenie jest gotowane dla wielu oddzialow nie tylko tych gdzie sa mamy karmiace, wiec nie zwracaja uwagi czy kobiety to jesc moga co im podaja...
Skonczylo sie na tym, ze tesciowa gotowala ki obiady, a maz mi je przywozil...
Nef - juz chcialam kupowac ten kocyk do fotelik, ale on jlnie pasuje do naszego fotelika. Mamy BeSafe Izi Sleep, a on ma 5 punktowe pasy... a nie 3-punktowe. Szkoda :/
Skonczylo sie na tym, ze tesciowa gotowala ki obiady, a maz mi je przywozil...
Nef - juz chcialam kupowac ten kocyk do fotelik, ale on jlnie pasuje do naszego fotelika. Mamy BeSafe Izi Sleep, a on ma 5 punktowe pasy... a nie 3-punktowe. Szkoda :/
Pchla_Szachrajka
BISHOPKA zupa ordynatora ale sie usmialam hahahahahahahahahahahhahahahaahahahahah

Phelania zapisałam sobie listę i niebawem zacznę kompletować. Nie chcę jak poprzednio pakować się w dniu porodu. Co prawda Mały nas zaskoczył na miesiąc przed czasem, ale nie ma co za długo zwlekać ;-)
U mnie w szpitalu karmili całkiem smacznie, ale faktycznie nie zwracali uwagi na menu dla mamy karmiącej. Niestety problemy z brzuszkiem u Małego zaczęły się w szpitalu i dawali esputicon.
Smile dobrą masz teściową :-)
U mnie w szpitalu karmili całkiem smacznie, ale faktycznie nie zwracali uwagi na menu dla mamy karmiącej. Niestety problemy z brzuszkiem u Małego zaczęły się w szpitalu i dawali esputicon.
Smile dobrą masz teściową :-)
Ella1
Phelania- super lista do szpitala. Dzięki;-) Też sobie skopiowałam dla przypomnienia i zmodyfikowałam ze swoimi wspomnieniami;-)
W przypadku szpitala w którym ja będę rodzić to 1/3 z tego zupełnie zbędna bo dadzą mi w szpitalu- np. wszystko do kąpieli malucha- położne to robią i potrzebne tylko świeże ubranka;-)
W przypadku szpitala w którym ja będę rodzić to 1/3 z tego zupełnie zbędna bo dadzą mi w szpitalu- np. wszystko do kąpieli malucha- położne to robią i potrzebne tylko świeże ubranka;-)
reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
Karenka - Nef wklejała go chyba dwie strony wcześniej
. Super sprawa. Tylko fotelik musi mieć 3-punktowe pasy, a nie 5-punktowe.
Podziel się: