Jak tak teraz szukałam to jest problem z dumbo. Ja leo znalazłam za 289 z adapterami, w sumie 100 wiecej i kosztuje maxi cosi. Jeszcze muszę kupić fotelik dla starszego.
Ja do wozka baby design kupilam fotelik maxi cosi. Jakos ciut wieksze zaufanie mam, plus ja kupowalam tez baze do fotelika, a do tych baby design chyba nie ma.
Świetny koszyk
Jakby któraś z Was planowała zakup misia szumisia:
Link do: Whisbear® Szumiące Misie - oryginalne, polskie - OFICJALNY SKLEP to na kod: WHISBEARSWIETUJE jest 20% zniżki
Dzięki wielkie

Ja się właśnie przymierzam, pewnie dzisiaj lub jutro zamówię, tylko jeszcze się zastanawiam którego - czy tą wersję podstawową czy tą z funkcją wykrywania płaczu. Któraś z was kupiła tego misia? Na jaką wersję się zdecydowałyście.
Zastanawiam się też nad gryzaczkiem - żyrafką sophie. Na innym forum dziewczyny się tym zachwycały, ale nie wiem, czy warto dać 80 zł za gryzaczka.
Aktualnie ogarniam ostatnie zakupy dla małej - w przyszłym tygodniu szpital, nie wiem czy mnie wypuszcza przed porodem, więc staram sie teraz ogarnac zarówno ostatnie zakupy jak i pranie czy prasowanie. Wczoraj zamowiłam monitor oddechu z niania (babysense 5), a także laktator (Medela Harmony). Z laktatorem miałam mega rozkminę, bo w sumie chciałam elektryczny Medela Swing, ale stwierdziłam, że wydawanie 600 zł w ciemno, jak nie wiadomo czy w ogóle będę miała pokarm i czy mi się przyda, to trochę ryzykowne jest, więc na razie zdecydowałam się na ręczny (a jak będę dużo używać, to dokupię elektryczny).
Dzisiaj w planie jeszcze zakup podgrzewacza i sterylizatora plus kolejne pranie i prasowanie.