reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ja się też zastanawiam nad tym albo jeszcze mają fotelik leo - też z adapterami oczywiście żeby w stelaż można było wpiąć.

Ten Dumbo znalazłam w dobrych pieniążkach na allegro, coś koło 150 zł z przesyłką także się za wiele nie zastanawiałam i do tego oddzielnie adaptery dokupiłam i mam komplet. Co prawda kolor inny niż wózka, ale z 6 dostępnych mi się najbardziej ten podobał.

reklama
Ten Dumbo znalazłam w dobrych pieniążkach na allegro, coś koło 150 zł z przesyłką także się za wiele nie zastanawiałam i do tego oddzielnie adaptery dokupiłam i mam komplet. Co prawda kolor inny niż wózka, ale z 6 dostępnych mi się najbardziej ten podobał.
Jak tak teraz szukałam to jest problem z dumbo. Ja leo znalazłam za 289 z adapterami, w sumie 100 wiecej i kosztuje maxi cosi. Jeszcze muszę kupić fotelik dla starszego.

Z ColorStories mam rożek. Super jakość, warte swojej ceny. A kocyk bambusowy też zakupiłam tylko że ze sklepu Poofi W dotyku jak jedwab.

Koszyczek zrobiony :) ale jestem dumna :D hi hi

Załączniki

• 1458814036060.jpg
    1458814036060.jpg
    90,7 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Jak tak teraz szukałam to jest problem z dumbo. Ja leo znalazłam za 289 z adapterami, w sumie 100 wiecej i kosztuje maxi cosi. Jeszcze muszę kupić fotelik dla starszego.

Ja do wozka baby design kupilam fotelik maxi cosi. Jakos ciut wieksze zaufanie mam, plus ja kupowalam tez baze do fotelika, a do tych baby design chyba nie ma.

Świetny koszyk :)

Jakby któraś z Was planowała zakup misia szumisia: Link do: Whisbear® Szumiące Misie - oryginalne, polskie - OFICJALNY SKLEP to na kod: WHISBEARSWIETUJE jest 20% zniżki :D

Dzięki wielkie:) Ja się właśnie przymierzam, pewnie dzisiaj lub jutro zamówię, tylko jeszcze się zastanawiam którego - czy tą wersję podstawową czy tą z funkcją wykrywania płaczu. Któraś z was kupiła tego misia? Na jaką wersję się zdecydowałyście.

Zastanawiam się też nad gryzaczkiem - żyrafką sophie. Na innym forum dziewczyny się tym zachwycały, ale nie wiem, czy warto dać 80 zł za gryzaczka.

Aktualnie ogarniam ostatnie zakupy dla małej - w przyszłym tygodniu szpital, nie wiem czy mnie wypuszcza przed porodem, więc staram sie teraz ogarnac zarówno ostatnie zakupy jak i pranie czy prasowanie. Wczoraj zamowiłam monitor oddechu z niania (babysense 5), a także laktator (Medela Harmony). Z laktatorem miałam mega rozkminę, bo w sumie chciałam elektryczny Medela Swing, ale stwierdziłam, że wydawanie 600 zł w ciemno, jak nie wiadomo czy w ogóle będę miała pokarm i czy mi się przyda, to trochę ryzykowne jest, więc na razie zdecydowałam się na ręczny (a jak będę dużo używać, to dokupię elektryczny).

Dzisiaj w planie jeszcze zakup podgrzewacza i sterylizatora plus kolejne pranie i prasowanie.

Do góry