reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Ewa90 czyli żółte jak dla mnie, bo od 3 są zielone z dodatkiem niebieskiego :D te są jako new baby a potem active baby

Itucha, ja na paczce 2-6 kg pampers premium mam nr 2 napisany; nr 1 wg wagi to było dla mnie dla wcześniaków chyba... za mały przedział; zobacz na opakowanie bo ja nie pamiętam dokładnie i w ogóle ich nie kupiłam

Ja mam razem ok. 50 pieluch 2-5kg (nr 1) - niby na sam początek lepsze a potem już wchodzą dwojeczki 3-6kg :)

Ewa90 używałam ich 5 lat temu. Zmieniałam je tak często, bo Kuba co karmienie robił kupę więc nawet nie wiem jak z chłonnością - bo używałam średnio 12 pieluch dziennie. Przy pępuszku spokojnie można było zawinąć. A mi utknął w pamięci ten żółty, bo chyba w starej szacie graficznej więcej było żółtego.
Teraz chcę spróbować premium care.

Ok dzięki :) no ja właśnie też chciałam premium care ale siorka mi namotala trochę w głowie i teraz jestem po środku :p

ja planuje kupić te premium 1 (maks 2 opakowania) i 2 też na początek 2 opakowania, a potem będę na bieżąco dokupować, w koło mam mnóstwo sklepów, i biedronke, i rosmana, i kaufland także będę polować na promocje i brać :D

reklama
Pomocy! Ktora z dziewczyn zamawia nianie z monitorem oddechu? Nie wiem ktora wybrać :/ wybór padł na angelcare ale nie wiem który model:/ ac401, ac403... Ratunku!

Do góry