reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
ja z córką przerobiłam pieluchy do wózka i teraz też mam zamiar -codziennie zmieniałam na czystą i problem z głowy
dziękuję za rady dotyczące pieluch!!!!

Maui a pamiętasz sprzedawcę bo oferta jest już nieaktualna i nie widzę sprzedawcy

ja z córką przerobiłam pieluchy do wózka i teraz też mam zamiar -codziennie zmieniałam na czystą i problem z głowy
dziękuję za rady dotyczące pieluch!!!!

Maui a pamiętasz sprzedawcę bo oferta jest już nieaktualna i nie widzę sprzedawcy
przesuń w dół tą nieaktualną i ją widzisz - dane o sprzedawcy czy inne przedmioty po prawej stronie, a nieaktualna oferta ponizej- pełen opis, tetra z atestem :-)

Maui dzięki ale jakoś się tak złożyło, ze własnie u niego zrobiłam listę zakupów choć nawet nie wpadłam na to, żeby tą stronę przesunąć w dół... to mój choleryczny charakter :sorry::sorry::sorry:
zamówiłam jeszcze kilka rzeczy a że potwierdziłaś mi, że to on to zamawiam:-) :)

Dziewczyny, w którym tygodniu kupowalyscie stanik do karmienia?

I drugie pytanie - macie jakieś opinie, które mleko modyfikowane jest warte rozważenia? planuję karmić piersią, ale w razie czego nie chcę decyzji podejmować na szybko.

reklama
Boliwia co do staników polozna na SR radziła, zeby zrobić to na sam koniec i jeszcze kupić większe pod biustem. I powiem Ci, że mam trzy ktore zakupiłam przy wcześniejszej ciazy, dzisiaj je wypralam i wydaje mi sie ze moge je chyba sprzedać no bedą za małe... Bo chociaz miseczka zadaje sie ok, to pod biustem moze być cieżko. Ewentualnie moge dokupić te przepinki w pasmanterii, ale czy znajdę takie cos w De... Nie wiem:D

Do góry