reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
dziś dzwoniła moja dobra kumpela. pakowała właśnie rzeczy dla naszej Fasoli. nieważne że po dziewczynce, ważne, że mniej wydatków na ciuszki. i zrobi mi zaopatrzenie w kosmetyki dziecięce na przecenach w rzeszy z buebchena. orientujecie sięczy nie mają zdolności do uczulania dzieciorków??? ;D

No ja już mam ciuszków malutkich w nadmiarze ::)
Uzbierało się troche od kuzynki, bratowej, mamusia poprzysyłała no i mam sporo rzeczy po Oli, wózek przygotowany, kosmetyki itp. też, na liście zostały mi tylko pampersy, butelka i szczotka do mycia butelek

przy drugim dziecku już człowiek bardziej przygotowany :)

przy trzecim to już będzie rutynka :laugh:

Dziewczyny! dzieki za odzew z aparatami  :) - no to może faktycznie dozbieramy na cyfrową lustrznkę bo od razu można korygować błędy i ponawiać ujęcia bez ograniczeń (na marginesie - właśnie wróciliśmy od znajomych z sesji zdjęciowej z brzuszkiem - kolega pstryknął 240 zdjęć i było dużo manipulowania ze światłem ::))
"małpę" mamy - szkoda słów, jest ok na wyjazdy z plecakiem bo lekka ;)

Kaśka 76 - te kosmetyki są ponoć rewelacyjne, nie uczulają!!!! o wiele lepsze niż Johnsona! - wypróbowała je znajoma, która jest lekarzem, gdy jej mały po Johnsonie dostał wysypki, polecił je również pediatra!

Aniam - kosz kupiony był w hurtowni dziecięcej (w Bydgoszczy) - to taki kosz z baldachimem, polski produkt :)

ja też słyszałam na SR, że Jonhson jest DD...

a wogóle polecali nam nie stosować na początku żadnych kosmetyków oprócz takich tam podstawowych

reklama
Do góry