reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Dziewczynki kochane, ppojechałam dzisiaj z mężusiem do sklepu na Zaciszu, żeby obejrzeć Kortinę ROANa, wózek jest po prostu super, lekko się prowadzi, w miarę łatwo składa, jest duża torba na pieluszki (ładna), fajne wykończenie, duża i głęboka gondola, dobre zawieszenie do bujania. Więc jeszcze tylko musimy wybrać kolorek, podłapać pieniążki i kupujemy na 100% :)

no widze ża marcówki będą jeżdzić roanami i gracco a co niektóre mutsim :)

pozdrawiam mamy od roanów - ja od 20 miesiecy bardzo go sobie chwalę (kortinę)

polecam jednak zakup dodatkowych dwóch dętek (cena ok 5-7 zł) dwa razy już złapałąm gumę, a pompowac jeżdze na stację, na oponie jest napisane do ilu można pompować kółka

Dziękujemy Azik za rady, będziemy się do nich stosować :). Teraz mam tylko dylemat z kolorem, bo w sklepie były z dodatkiem krateczki, a ja wolałabym jednak gładki :)

um nie jak lupowała mtez były tylko w krateczkę, no i mam w krateczkę... wtedy nie byłąm tak obcykana w necie...

byle w miare ciemny kolorek, odradzam beże...

anian pisze:
fionka a jaka jest w dotyku ta pościel ??? Tam mają w sprzedaży wymarzoną pościel mojego Maleństwa, a ja się boję tak bez macania ją kupić. Napisz, czy jest miła, miękka PROSZĘ

pościel w dotyku milutka moja jest bawełniana i uważam że nie odbiega jakością od pościeli np. ze świata dziecka gdzie ceny zaczynają sie od 100 paru a kończą na chyba 300
jeśli chodzi o flanelową to też miałam okazje "pomacać" i też jest super"
zresztą rożek też
z czystym sumieniem polecam jeszcze raz :)

reklama
Aniam pisze:
Hej znowu przegladam strony o wozkach, moze wkleje tu pare roznych opinii, te sa z takiej strony Bocian

- wózki TAKO i Graco QUATRO są małe i w przypadku sporego dziecka (a takie miałam) były za małe gdy dzieci skończyły trzy miesiące (podobnie wózek mutsy z gondolą, którego gondola okazała się za krótka, gdy Miś miał 5 miesięcy). w GRACO w spacerówce jest tak mało miejsca, że moja roczna Hania w kombinezonie zimowym się nie zmieści (będzie za płytko)
AniaM nie sądzę, aby TAKO była małym wózkiem (w sensie wielkości gondoli). Wiem, bo taki mam a dokładniej TAKO CITY VOYAGER. Mój bratanek, który wcześniej w nim jeździł był dość sporym dzieckiem. Urodził się mając 60 cm i jeździłby nim do dzisiaj (z tym, że w sapcerówce) tylko kiedy już miał 6 miesięcy bratowa przerzuciłą się na parasolkę, bo mały już siedział a parasolka była wygodniejsza dl aniej.

Do góry