K
KingaP
Gość
fajnie, że się ujawniłaś!!! Tajniaczki, przyznać się, ile Was jeszcze jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anian pisze:fionka a jaka jest w dotyku ta pościel ??? Tam mają w sprzedaży wymarzoną pościel mojego Maleństwa, a ja się boję tak bez macania ją kupić. Napisz, czy jest miła, miękka PROSZĘ
AniaM nie sądzę, aby TAKO była małym wózkiem (w sensie wielkości gondoli). Wiem, bo taki mam a dokładniej TAKO CITY VOYAGER. Mój bratanek, który wcześniej w nim jeździł był dość sporym dzieckiem. Urodził się mając 60 cm i jeździłby nim do dzisiaj (z tym, że w sapcerówce) tylko kiedy już miał 6 miesięcy bratowa przerzuciłą się na parasolkę, bo mały już siedział a parasolka była wygodniejsza dl aniej.Aniam pisze:Hej znowu przegladam strony o wozkach, moze wkleje tu pare roznych opinii, te sa z takiej strony Bocian
- wózki TAKO i Graco QUATRO są małe i w przypadku sporego dziecka (a takie miałam) były za małe gdy dzieci skończyły trzy miesiące (podobnie wózek mutsy z gondolą, którego gondola okazała się za krótka, gdy Miś miał 5 miesięcy). w GRACO w spacerówce jest tak mało miejsca, że moja roczna Hania w kombinezonie zimowym się nie zmieści (będzie za płytko)