Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sylwia532 pisze:ivka kocyk przesliczny,a kaftanik to po ile jak sie mozna spytac,i czy maja jeszcze jakies fajne ciuszki np.spioszki?
agao pisze:tak myśłę o takiej wkładce do wanienki słyszałam że nie wszyscy są z niej zadowoleni - jednak myślę że lepiej tą gąbke niż taki leżaczek plastikowy
chyba że macie argumenty które przemawiają za czymś lepszym bo ja się nie znam
kingus a o jakim przyborniku myslisz?? takim z kieszonkami?KingaP pisze:Ja właśnie weszłam do domu, byliśmy u mojej koleżanki i Rafał przytargał cały plecak dziecięcych ciuchów, dwie księżki "Język niemowląt" i o karmieniu piersią (polecali nam na SR) , płytę z muzyką poważną specjalnie dla dzieci (właśnie siedzę z odkrytym brzuchem i słucham (jest sliczna) i dostałam też dwa opakowania wkładek laktacyjnych.... Jezu!!! Pierwsze koty za płoty!!
A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.
A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe![]()
magdalenaB pisze:kingus a o jakim przyborniku myslisz?? takim z kieszonkami?KingaP pisze:Ja właśnie weszłam do domu, byliśmy u mojej koleżanki i Rafał przytargał cały plecak dziecięcych ciuchów, dwie księżki "Język niemowląt" i o karmieniu piersią (polecali nam na SR) , płytę z muzyką poważną specjalnie dla dzieci (właśnie siedzę z odkrytym brzuchem i słucham (jest sliczna) i dostałam też dwa opakowania wkładek laktacyjnych.... Jezu!!! Pierwsze koty za płoty!!
A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.
A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe![]()
bo ja chce zamontowac 3 koszyczki (tylko jeszcze nie wiem z czego) nad lozeczkiem lub na takim aluminiowym precie (jak w kuchni) na najpotrzebniejsze rzeczy
własne ręce; na dno pieluchę tetrową lub takie gumowe antypoślizgowe - z pieluchą kąpałam i bylo ok; z tym gumowym jeszcze nieagao pisze:iwosz a co polecają w SR???????