reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

aczkolwiek przedstawiłam dwie różne opinie pediatrów a i w wielu innych ksiażakch znajdę inne opinie, ale po co je przepisywać...

a powszechnie wiadomo... to wybacz... ale dlaczego ta powszechność jesy tylko u około 20 % mam...

niestety świadomość i powszechność tej świadomosci jest w polsce godna pożałowania...

reklama
większości uczymy się same na naszych, naszych znajomych ,naszej rodziny błedach i przemysleniach... a tak być nie powinno, moim zdaniem pożadne szkoły rodzenia darmowe powinny być rozpowszechnone, a nawet skłaniałabym się konieczne przed porodem, lub zaraz po, tak jak nauki przedmałżeńskie czy przedchrzcielne...

bo od kogo i gdzie mają sie nowe mamy uczyć tego wszystkiego?

właśnie teraz na niej siedzę przy kompie :) jestem szczęśliwa, bo kość ogonowa mnie nie boli, nic nie uwiera!!! EXTRA!!! Polecam jeszcze raz i pewnie nie ostatni ;)

Rafał wczoraj jak ją zobaczył to się zaczął śmiać i zapytał, kiedy pierwszy mecz ?? :laugh: :laugh:

Igor jest już w trasie i ma mi kupić ,mam nadzieję że będą jeszcze...

wczoraj byłam tak zalatana, ze zupełnie zapomniałam :(

W koncu zrobiłam troszke zdjęć ubranek naszego Maluszka i mogę sie Wam pochwalić :)
ubranka0050un.jpg

To jest kombinezonik od mojej mamusi

ubranka0079yb.jpg

ten rożek kupiłyśmy dzisiaj z mamusią

no my dzisiaj zakupiliśmy karocę dla Fasoli, to znaczy nowy stelaż i spracerówka oraz fotelik samochodowy. gondolkę dokupimy używaną, bo będzie najkrócej używana.

Tez sie musze pochwalic :) dzis zrobilam pierwsze dzidziusiowe zakupy :laugh: Mam dwa spioszki- rozowy w kroliczki i zolty w kaczuszki (jeden gladki a drugi frotowy) (Pinokio i Sofija), jeden zolty kaftanik i dwa body - z krotkim i z dlugim rekawkiem. Alez cudenka :)
No i nabylam paczke pieluch tetrowych.
Tak sie tylko zatanawiam- kaftanik ma kolnierzyk- czy to dobrze czy zle? Gdzies czytalam, ze nie poleca sie kolnierzykow, ale podczas kupowania o tym zapomnialam.

my kupiliśmy dziś rożek z usztywnieniem, zamówiliśmy łózeczko z szufladą (producent daje do tego pościel flanelkową) i materacyj. pokukaliśmy na na wanienki i okrycia kąpielowe.
Asia: słodki ten kombinezonik

reklama
Do góry