Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ha - bylismy ogladac wozki Udalo nam sie porownac deltimy (premier i focus) oraz roana marite. Focus ma te zalete, ze fajnie sie sklada i malo zajmuje miejsca w aucie, ale roan ma klase I mojemu mezowi najbardziej wlasnie roan sie spodobal. Prowadzi sie leciutko, bardzo latwo mozna zdjac kolka, cudownie wprost sie nim kolysze na tych wahaczach. Aha- spacerowka marity ma szelki. W standardzie
Jedyny minus to to, ze budka dosc glosno sie sklada. Ale i tak najbardziej nam sie wlasnie roan spodobal. Granatowy
No i chyba juz bardzo niedlugo go nabedziemy
Ale Azik- jaka frajde mi sprawilo jezdzenie tym wozkiem po sklepie moglam sie z nim wcisnac w najciasniejsze katy I pani w sklepie nie miala nic przeciwko. Bardzo chetnie wszystko nam pokazywala, skladala i rozkladala, potem uczyla nas jak to robic- z kazdym wozkiem! Kobieta o swietej cierpliwosci.
I ten wozek jest lekki- w kazdym razie ja nie czulam absolutnie zadnego ciezaru przy prowadzeniu i manewrowaniu nim. A jestem teraz wyczulona na nie dzwiganie Fakt, ze byl pusty, ale i tak
wiekszość ubranek kupiłam moja babcia ona uwielbia takie ciuszki a to jej pierwszy prawnuczek bedzie to na dzisiaj tyle jutro wstawie reszte zdjęc bo dzisiaj juz padam ze zmeczenia Milej nocki Mamuśki :*