reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Ha - bylismy ogladac wozki :) Udalo nam sie porownac deltimy (premier i focus) oraz roana marite. Focus ma te zalete, ze fajnie sie sklada i malo zajmuje miejsca w aucie, ale roan ma klase :) I mojemu mezowi najbardziej wlasnie roan sie spodobal. Prowadzi sie leciutko, bardzo latwo mozna zdjac kolka, cudownie wprost sie nim kolysze na tych wahaczach. Aha- spacerowka marity ma szelki. W standardzie :)
Jedyny minus to to, ze budka dosc glosno sie sklada. Ale i tak najbardziej nam sie wlasnie roan spodobal. Granatowy:)
No i chyba juz bardzo niedlugo go nabedziemy :)

reklama
a teraz dresik

ubranka0134sm.jpg

czapeczki i łapki

ubranka0157ju.jpg

Ale Azik- jaka frajde mi sprawilo jezdzenie tym wozkiem po sklepie :) moglam sie z nim wcisnac w najciasniejsze katy :) I pani w sklepie nie miala nic przeciwko. Bardzo chetnie wszystko nam pokazywala, skladala i rozkladala, potem uczyla nas jak to robic- z kazdym wozkiem! Kobieta o swietej cierpliwosci.
I ten wozek jest lekki- w kazdym razie ja nie czulam absolutnie zadnego ciezaru przy prowadzeniu i manewrowaniu nim. A jestem teraz wyczulona na nie dzwiganie :) Fakt, ze byl pusty, ale i tak :)

reklama
wiekszość ubranek kupiłam moja babcia ona uwielbia takie ciuszki a to jej pierwszy prawnuczek bedzie:) to na dzisiaj tyle jutro wstawie reszte zdjęc bo dzisiaj juz padam ze zmeczenia :( Milej nocki Mamuśki :*

Do góry