reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
ale rodzice nakupowali dla malucha ślicznych rzeczy i to tyle że głowa boli są przepiękne, pocieszne słodkie milutkie kolorowe, kocyki pościel i reszta wogóle są cudowne szkoda że nia mam cyfry to bym wkleiła zdjęcia

cudowne :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

a my z męzusiem właśnie dzisiaj kupiliśmy cyfrówke... wreszcie!!! specjalnie żebyśmy mogli do upojenia fotografować synka ;D ;D ;D muszę się jeszcze nauczyć przerzucać do kompa ;) ale się cieszę ;D ;D ;D

fionka pisze:
a my z męzusiem właśnie dzisiaj kupiliśmy cyfrówke... wreszcie!!! specjalnie żebyśmy mogli do upojenia fotografować synka ;D ;D ;D muszę się jeszcze nauczyć przerzucać do kompa ;) ale się cieszę ;D ;D ;D

gratulacje!!!! :) kazdy pretekst dobry ;)
teraz czekamy na zdjęcia!! i pochwal się jaką macie cyfrówę :)

cyfrówka - fajna rzecz;
a my zamówiliśmy łóżeczko, materacyk,pościel i przewijak - we wtorek mają "przyjechać" :laugh:

I ja poczyniłam wczoraj pierwsze zakupy :-)
Zamówiłam pościel, rożek, wypełnienie i kilka pieluszek :-)
Już się nie mogę doczekać, aż przyjdą, bo będą pierwszymi dzidziowymi rzeczami :-)

reklama
azik pisze:
catherinka pisze:
Cały czas zastanawiam się czy różnica między Maritą i Kortiną jest warta różnicy w cenie? Ok. 350 zł różnicy...

Azik, jeśli mogę poprosić Cię o komentarz jako doświadczonej użytkowiniczki Kortiny :)

teraz bym wzięła maritkę...

No właśnie kurczęm jak byłam w jednym sklepie, to babka powiedziała, żeby kortiny nie brać, że albo maritę albo mówiła o innym wózku (teraz nie pamiętam nazwy), który jest tańszy nawet od kortiny, więc tu mam pewność, że nie polecała marity ze względu na cenę :-)
Hmmm. trudny wybór!!

Monika_pk, my też kupować będziemy w połowie lutego, bo wtedy mój Marcin będzie miał urlopik, to będzie czas, żeby spokojnie pojeździć i pooglądać :-) Na razie tylko oglądam w necie no i byłam w dwóch sklepach, ale to tak bardziej przy okazji.

Do góry