reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
super posciel
ja dostalam od babci takie troche starożytne nie z tej ery ;D
ale kupilam sobie tez jedna nowiutka ma dzisiaj przyjsc bo to z allegro

Ale słodkości pokazujecie :). Osinka jak uszyjesz pościel, to się nam pochwal jak wygląda :). Kasiulka, gdzie kupiłaś taki śliczny ręczniczek kąpielowy dla córci? Widać, że musi być dobry gatunkowo...

standardowo-posciel w zyrafki i druga w owieczki ;D

kasiula masz rzeczywiscie sliczny ten reczniczek u nas takich slodkich nie ma no i widac ze dobry gatunkowo

osinka ja nie mam zdolnosci krawieckich ::),kupilam flanele z metra i szylam sama pieluchy tzn.tylko boki obszywalam i zajelo mi to chyba z 2 godziny(pieluch sztuk 6 8) genialna jestem co ;D,posciel szylabym pol roku)

ja co do tego wózka jestem przekonana w sobote wymaglowalam gościa na gg pytaniami biedaczek tyle sie na tłumaczyl co i jak sie rozklada gdzie co sie przypina wypytalam o wszystko i jestem przekonana do tego rodzaju tylko ten nieszczesny kolor :)

no ale macie oko ręczniczek jest naprawde boski jakby dwu warstowy męciuteńki a kupiłam go w moim miasteczku w sklepie wiec nie moge polecic u nikogo na allegro niestety
chcialam dobrze wymaciać i upewnic sie ze bedzie dobry dlatego zdecydowałam sie na sklep

kasiula one sa super ja go ogladalam w sklepie i troszke pojezdzilam,mi sie on bardzo podoba bo jest maly a ja jestem kruszynka i przy wszystkich wozkach komicznie wygladalam

reklama
Do góry