reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
ja tez mam elektroniczny,zastanawialam sie nad takim w smoczku ale zrezygnowalam
te w pasku dokladnie nie mierza temperatury,tak mi sie wydaje

nosidełko - takie na brzuszek?

polecam - przy Piotrku mi się sprawdziło - mam,takie z komisu chico -za 60 zł , a na dłuzsze wycieczki przy siedzacym dziecku mam nosidło ze stelażem (dla tatusia) - ale to już spory wydatek - my kupiliśmy w góry

Dzięki Azik! Chodzi mi o jedno i drugie - a to solidniejsze to jakiej firmy kupiliście? To chicco ma jakieś wiekowe ograniczenie - tzn. od kiedy można nosić w nim malucha?

agawa1 pisze:
O kurcze ja też zapomniałam o termometrze. I szczerze niewiem który lepszy do ucha czy zwykły a co sądzicie o takich paskach na czoło ??? - d o mierzenia temperatury niemowlakom ??

Agawa, polecam elektroniczny firmy Microlife, na allegro jest za jakieś 30zł.

wszystkie nosidełka na brzusio sa wskazane dopiero jak dzidzia dobrze trzyma głowkę - czyli 2-3 miesiąc niektóre (chiko też) maja podtrzymywacze główki - ale dla mnie to jakieś niestabilne

noisidło ze stelażem kupiliśmy z tanszych profesionalnych turtystycznycg firm - lafuma (500 zł), oglądaliśmy kilka innych - ale to odpowiadało nam i cenowo i tym co reprezentuje. były tańsze - ale moim zdaniem niezbyt wygodne, wybierał Igor - bo to on miał nosić te kilkanaście już wtedy kilogramów po górach :)
wybrał lafumę, podobał bu się jeszcze wofl - ale koszt był koło 800 zł

pamiętacie, kiedyś rozmawiałyśmy o proszku Dzidziuś. Chcę go kupić, tylko gdzie go szukać? w jakich sklepach? Wczoraj byliśmy w Tesco i tam nie było.

help!!! :)

reklama
Do góry